Survivor 5: «Θα χτυπάει το κεφάλι του» - Τα ''καρφιά'' του Άρη κατά του Σπύρου

Και μετά την αποχώρησή του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα χτυπάει το κεφάλι του» - Τα ''καρφιά'' του Άρη κατά του Σπύρου

Το αποψινό επεισόδιο 26/6 του Survivor 5 ξεκίνησε και όλοι οι εναπομείναντες παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Μαρτίκα. Όλοι κάτι είχαν να πουν αλλά εκείνος που έριξε περισσότερο τα καρφιά του ήταν ο Άρης.

«Νομίζω ότι εκείνος που θα χτυπάει το κεφάλι του είναι ο Σπύρος γιατί αντί να ψηφίσει τη Σταυρούλα, έριξε λευκή στο Στάθη και βγήκε και αυτός με ισοψηφία. Έτσι, καθορίστηκε η ψηφοφορία, Ενώ αν ήταν μόνο η Σταυρούλα υποψήφια δε θα κινδύνευε».

Τα ''καρφιά'' του Άρη κατά του Μαρτίκα και μετά την αποχώησή του στο Survivor 5

Το πρώτο instastory του Σπύρου Μαρτίκα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

Από το Survivor 5 αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από 6 μήνες παρουσίας στο παιχνίδι -δείτε εδώ πόσα χρήματα συγκέντρωσε-. Από στιγμή σε στιγμή θα φτάσει στην Ελλάδα και μάλιστα δημοσίευσε και το πρώτο instastory στον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσίευσε ένα βίντεο λίγο πριν μπει μέσα στο αεροπλάνο.

«Ένα ταξίδι επιβίωσης, το δυσκολότερο του κόσμου, μόλις τελείωσε. Ένα ταξίδι ξεκινά, επιστροφή στην Ελλάδα.

Κυριακή βράδυ στις 21.30 η ώρα θα πατήσω το πόδι μου στην Αθήνα, μετά από 6 μήνες. Σας ευχαριστούμε όλοι, και οι 40 που περάσαμε για το πόσο μας στηρίξατε. Σας ευχαριστούμε όλοι, κι εγώ προσωπικά. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, μάθημα ζωής, ευχαριστούμε από καρδιάς», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.