«Με τα λεφτά θα...» - Πώς θα αξιοποιήσουν το έπαθλο του Survivor 5 Αντωνά και Σοϊλέδης αν νικήσει

Η αποκάλυψη της δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με τα λεφτά θα...» - Πώς θα αξιοποιήσουν το έπαθλο του Survivor 5 Αντωνά και Σοϊλέδης αν νικήσει

Στη Μύκονο βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/6) η Μαρία Αντωνά για να παίξει μουσική στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Παππά (δείτε εδώ φωτογραφίες). Φυσικά, την βραδιά εκείνη την συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live tv και ο Πέτρος Νάζος.

Η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Άρη Σοϊλέδη και αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσουν τα χρήματα από το Survivor αν νικήσει.

Τι θα κάνει τα λεφτά του Survivor 5 ο Άρης Σοϊλέδης αν βγει νικητής

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται…

Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Το τατουάζ που έχει κάνει για τον Άρη η Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά θέλοντας και μη έχει βρεθεί στο κέντρο των εξελίξεων τους τελευταίους μήνες, με την είσοδο του αγαπημένου της Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε για εκείνον). Οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν και έτσι δεν κρύβουν τον έρωτά τους ποτέ.

Και ενώ το πρωί της Πέμπτης (2/6) η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έπαιζε το τραγούδι «Τατουάζ» του Πέτρου Ιακωβίδη, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως έχει κι εκείνη τατουάζ για τον αγαπημένο της στο σώμα της.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ζήτησε να το δει και τότε ήταν που η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως πρέπει να κατεβάσει λίγο το σορτσάκι της για να φανεί.

Έτσι, χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα, άνοιξε το σορτς της και ανέβασε λίγο το εσώρουχό της λέγοντας: «Πες ότι είναι μαγιό».

Τότε φάνηκε πως στην άκρη του ποδιού της έχει κάνει μία καρδιά μέσα στην οποία βρίσκεται το γράμμα «Α», το αρχικό του καλού της.