Survivor Highlights 28/6: Κλάματα, παράπονα και αποχωρήσεις μια ανάσα πριν το τέλος

Γεμάτο φόρτιση το χθεσινό 28/6 επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor Highlights 28/6: Κλάματα, παράπονα και αποχωρήσεις μια ανάσα πριν το τέλος

Πολύ συναισθηματικά φορτισμένο ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Τρίτης 28/6 και είναι επόμενο, καθώς όσο φτάνουμε προς τον μεγάλο τελικό του Survivor 5, οι χαρακτήρες αλλάζουν, τα αίματα ανάβουν και οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται από το πουθενά. Οι παίκτες αγωνίστηκαν αυτή τη φορά για το έπαθλο φαγητό που περιλάμβανε και μερικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ στο βραδινό συμβούλιο είδαμε και τον παίκτη που αποχώρησε. Ο Σπύρος Μαρτίκας πάντως πού έφυγε στο προηγούμενο συμβούλιο, ακόμα δεν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και το γλέντησε με τους καλούς του φίλους.

Τι είδαμε στο χθεσινό 28/6 επεισόδιο

«Επέλεξε την στρατηγική κι έβαλε τη φιλία πιο κάτω» - Οι νέες δηλώσεις της Σταυρούλας για τον Νίκο Γιάννη

Ο κακός χαμός έγινε στο Survivor με την απόφαση του Νίκου Γιάννη να προστατεύσει τον Στάθη Σχίζα κι όχι την Σταυρούλα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά και την έκανε μάλιστα και να κλάψει.

Η ίδια επέστρεψε με νέες δηλώσεις, εμφανώς καλύτερα ψυχολογικά.

«Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν. Του είπα αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε. Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή κι επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα. Ένιωσα περίεργα γιατί είπε ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο Για να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

«Σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Έπαιξε στρατηγικά, αφού θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός από εμένα. Έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω. Εδώ που είμαστε, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα που μιλήσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

"Όλα είναι θέμα στρατηγικής" - Απορεί ο Άρης με την υποψηφιότητά του για αποχώρηση

Στο ίδιο μήκος κύματος με τη Σταυρούλα κινήθηκε και ο Άρης Σοιλέδης που είναι ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση ,παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες. Ο ίδιος λοιπόν θεωρεί πως όλο αυτό δεν του αξίζει και πως εμπιστεύεται την κρίση του κοινού.

Σε συζήτηση που είχε ο Άρης με την υπόλοιπη παρέα του, τόνισε ότι μόνο ο Νίκος Γιάννης του μίλησε ειλικρινά, ενώ για ακόμη μια φορά υποστήριξε πως πλέον τα πάντα λειτουργούν στρατηγικά.

Ωστόσο, πιστεύει ακράδαντα, κι όχι αδίκως, πως αξίζει μια θέση στην τελική τετράδα.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Για τον αγώνα επάθλου αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 οι 6 εναπομείναντες παίκτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν 3 φίλους τους και να φάνε όλοι μαζί, οδηγώντας μάλιστα μηχανές, θα κάνουν ιππασία ενώ θα έχουν και μια διανυκτέρευση σε μια φοβερή βίλα.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν έναν από τους τελευταίους αγώνες για το φετινό Survivor.

Στον τελικό λοιπόν έφτασε ο Άρης μαζί με τον Στάθη, με τον πρώτο να είναι τελικά αυτός που κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Ο ίδιος μάλιστα επέλεξε μαζί του να είναι η Μαίη, ο Στάθης και η Ασημίνα.

"Αρπάχτηκαν" μετά το παιχνίδι Ασημίνα και Νίκος Γιάννης - «Πας καλά ρε;»

Πριν την ανακοίνωση των παικτών,για το ποιος θα απολαύσει το έπαθλο, ο Νίκος Γιάννης απευθύνθηκε στον Άρη και του είπε να διαλέξει την Ασημίνα κι όχι εκείνον, γιατί έχει ήδη κατεβάσει μούτρα, μιας και περίμενε να ακούσει το όνομά της.

Ωστόσο, αυτό ενόχλησε φανερά την Ασημίνα, η οποία αμέσως πήρε τον λόγο και άρχιζε να φωνάζει, μιας και ούτε πίεσε τον Άρη να την πάρει μαζί του, ούτε κατέβασε μούτρα όπως την κατηγόρησε ο συμπαίκτης της.

«Έκανα κάτι; Δεν υπάρχει αυτό. Για ποιο λόγο ασχολείσαι για άλλη μια φορά μαζί μου; Δεν έχω βγάλει μιλιά. Πες μου τι έκανα; Είπες ότι έχω κατεβάσει μούτρα. Ρε πας καλά τώρα; Θα με τρελάνεις;» είπε έξαλλη.

Έβαλε τα κλάματα η Ασημίνα μετά τον τσακωμό τους- «Δεν έχω καμία όρεξη»

Αφού επέστρεψαν στην καλύβα μετά τον καυγά, η ένταση και οι φωνές συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα η Ασημίνα να βάλει τα κλάματα και να ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά πως δεν θα παρεξηγούνταν αν δεν την διάλεγε ο Άρης στο έπαθλο.

Τελικά, ο Νίκος Γιάννης την πήρε αγκαλιά και της ζήτησε συγγνώμη.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Νίκος Γιάννης, Άρης, Μαίη και Σταυρούλα ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5 και ένας από αυτούς αποχαιρέτησε το όνειρο της νίκης μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά και οι παίκτες δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην αρένα του Γαλατσίου, στην οποία θα φτάσουν 4 παίκτες.

Έτσι λοιπόν, μετά το απίθανο έπαθλο που απόλαυσαν Άρης, Ασημίνα, Μαίη και Στάθης, όλοι οι παίκτες έφτασαν στο συμβούλιο προκειμένου να ακούσουν το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Τελικά, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Νίκος Γιάννης, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.