Survivor 5 - highlights 27/6: Τα κλάματα και οι σπόντες της Σταυρούλας και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μία ανάσα πριν το μεγάλο τελικό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 27/6: Τα κλάματα και οι σπόντες της Σταυρούλας και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άλλο ένα γεμάτο ανατροπές και εντάσεις επεισόδιο του Survivor 5, παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 27/6 και το κλίμα γίνεται όλο και πιο τεταμμένο όσο πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό. Ήδη γνωρίζουμε και τους τέσσερεις που βρίσκονται αντιμέτωπους με την αποχώρηση, λίγο πριν το πολυπόθητο έπαθλο.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Φανερά ενοχλημένη η Μαίη με την υποψηφιότητά της

Με τον εκνευρισμό της Μαίης ξεκίνησε το χθεσινό 27/6 επεισόδιο του Survivor 5, μιας και η ίδια όπως είδαμε στο 26/6 συμβούλιο του νησιού, είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Νίκο Γιάννη.

Η ίδια ανέφερε πως είναι αρκετά αγχωμένη καθώς και την προηγούμενη εβδομάδα την γλίτωσε στο τσακ, ωστόσο θέλει να ελπίζει πως και αυτή τη φορά θα έχει την ίδια κατάληξη.

Μάλιστα, η Μαίη ενοχλήθηκε με τον λόγο που την έβγαλαν στον τάκο και αυτός ήταν λόγω της χαμηλής δημοτικότητάς της, κάτι με το οποίο η ίδια είναι φανερά αντίθετη, τονίζοντας πως όλα είναι στρατηγική.

Η σπόντα της Σταυρούλας για την αλλαγή στην συμπεριφορά των παικτών προς το πρόσωπό της

Μετά την ενόχληση της Μαίης για τον λόγο που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5, πήρε τον λόγο η Σταυρούλα και σχολίασε την αλλαγή στην συμπεριφορά των παικτών προς το πρόσωπό της.

Η ίδια έχει καταφέρει να εξουδετερώσει τους αντιπάλους της με αποτέλεσμα να έρχεται όλο και πιο κοντά στον στόχο της να βρεθεί στον τελικό του Survivor, κάτι δεν πίστευαν οι συμπαίκτες της, μιας και δεν την θεωρούσαν δυνατή.

«Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει, θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι (όπου θα γίνει ο τελικός). Μόλις εγώ έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Νίκος Γιάννης

Για την δεύτερη ατομική ασυλία έπαιξαν στο χθεσινό 27/6 επεισόδιο του Survivor 5 οι 6 εναπομείναντες παίκτες, με τον Άρη Σοϊλέδη να είναι αυτός που κέρδισε την πρώτη στις 26/6.

Στον τελικό για πρώτη φορά δεν έφτασε ο Άρης αλλά ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης, με τους δύο παίκτες να δίνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν τον κολιέ.

Τελικά, ο παίκτης που κατέκτησε την ασυλία είναι ο Νίκος Γιάννης, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, ωστόσο μπορεί να προστατέψει έναν φίλο του, με αποτέλεσμα να μην ψηφισθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Τα κλάματα της Σταυρούλας λόγω του Νίκου Γιάννη

Νικητής της δεύτερης ατομικής ασυλίας ήταν ο Νίκος Γιάννης όπως είδαμε στον αποψινό 27/6 αγώνα του Survivor 5, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, ωστόσο μπορεί να προστατέψει έναν φίλο του, με αποτέλεσμα να μην ψηφισθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Ο ίδιος λοιπόν είναι στο δίλημμα για τον ποιον να σώσει, τον Στάθη ή την Σταυρούλα, με τον Νίκο να προσπαθεί να σκεφτεί όσο πιο στρατηγική και σωστά μπορεί.

Η Σταυρούλα όμως, όπως αποκάλυψε, έχει το προαίσθημα πως θα σώσει στον Στάθη και όχι εκείνη, κάτι που την πληγώνει πολύ, όχι τόσο γιατί θα βγει ξανά υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά γιατί ο κολλητός της φίλος στο παιχνίδι δεν θα την υποστηρίξει, όπως θα έκανε εκείνη.

Μετά από λίγο μάλιστα, η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα.

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα προστατεύσει εμένα αλλά τον Στάθη. Μας έκανε μια κουβέντα κι από τα λεγόμενά του επιβεβαιώνομαι. Με στενοχωρεί γιατί από την αρχή είμαι μαζί του και με τον Στάθη ήρθαμε πιο μετά κοντά. Νιώθω ότι έχει πάρει μια απόφαση, χωρίς ιδιαίτερα να την έχει συζητήσει μαζί μου. Πιο πολύ την ανακοίνωσε. Είμαστε φίλοι τόσο καιρό και λες ότι θα ραγίσει η καρδιά σου αν φύγω κι αν δεν με προστατεύσεις, θα με αφήσεις να με ψηφίσουν οι άλλοι. Σαν να με ψηφίζεις εσύ.

Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό… Ξαφνικά γίνεται αυτό και λέω καλύτερα να είχες αφήσει τον Στάθη να κερδίσει. Πραγματικά διαλύθηκε λίγο η σχέση μας. Δεν είναι ότι θα βγω μόνο στον τάκο αλλά ο κολλητός μου εδώ μέσα δεν θα κάνει τίποτα για αυτό. Έχω μάθει στη ζωή μου να προστατεύω και να μην είμαι παρτάκιας… Υποτίθεται ότι είσαι φίλος μου» είπε η η Σταυρούλα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση αποκαλύφθηκαν στο τέλος του αποψινού 27/6 επεισοδίου του Survivor 5, ενώ ήδη από την Κυριακή 26/6 έχουν βγει στον τάκο Μαίη και Νίκος Γιάννης.

Ο δεύτερος μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε την χθεσινή ατομική ασυλία και βρισκόταν στην ευχάριστη αλλά ταυτόχρονα δύσκολη θέση να σώσει έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο, αποφάσισε να σώσει τον Στάθη κι όχι την Σταυρούλα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά, μιας και η ίδια δεν θα του το έκανε ποτέ αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Έτσι, αμέσως μετά, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, από την οποία ο Άρης και η Σταυρούλα ήταν οι παίκτες που βγήκαν στον τάκο, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly για ακόμη μια φορά.

Ρήξη στην σχέση Σταυρούλας και Νίκου Γιάννη

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά στο 27/6 επεισόδιο του Survivor 5, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά την Σταυρούλα και τον Νίκο Γιάννη. Ο δεύτερος ήταν αυτός που κέρδισε την χθεσινή ατομική ασυλία και μπορούσε να σώσει έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο, ο Νίκος Γιάννης αποφάσισε να σώσει τον Στάθη κι όχι την Σταυρούλα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά, μιας και η ίδια δεν θα του το έκανε ποτέ αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Τελικά, εκείνη και ο Άρης είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και αμέσως μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας και των αποτελεσμάτων, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Σταυρούλα μιας και ήταν βουρκωμένη.

Η ίδια έβαλε ξανά τα κλάματα, τονίζοντας πως νιώθει πολύ προδομένη από την κίνηση του Νίκου Γιάννη. «Είμαστε κολλητοί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor. Δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο με τον Στάθη και αυτό με στεναχωρεί. Αυτό που νιώθω είναι απογοήτευση, νιώθω προδομένη», είπε χαρακτηριστικά.