Survivor 5: "Με πλήγωσε πάρα πολύ" - Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα

Η απόφαση του Νίκου Γιάννη που την στεναχώρησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Νικητής της δεύτερης ατομικής ασυλίας ήταν ο Νίκος Γιάννης όπως είδαμε στον αποψινό 27/6 αγώνα του Survivor 5, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, ωστόσο μπορεί να προστατέψει έναν φίλο του, με αποτέλεσμα να μην ψηφισθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Ο ίδιος λοιπόν είναι στο δίλημμα για τον ποιον να σώσει, τον Στάθη ή την Σταυρούλα, με τον Νίκο να προσπαθεί να σκεφτεί όσο πιο στρατηγική και σωστά μπορεί.

Η Σταυρούλα όμως, όπως αποκάλυψε, έχει το προαίσθημα πως θα σώσει στον Στάθη και όχι εκείνη, κάτι που την πληγώνει πολύ, όχι τόσο γιατί θα βγει ξανά υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά γιατί ο κολλητός της φίλος στο παιχνίδι δεν θα την υποστηρίξει, όπως θα έκανε εκείνη.

Μετά από λίγο μάλιστα, η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα.

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα προστατεύσει εμένα αλλά τον Στάθη. Μας έκανε μια κουβέντα κι από τα λεγόμενά του επιβεβαιώνομαι. Με στενοχωρεί γιατί από την αρχή είμαι μαζί του και με τον Στάθη ήρθαμε πιο μετά κοντά. Νιώθω ότι έχει πάρει μια απόφαση, χωρίς ιδιαίτερα να την έχει συζητήσει μαζί μου. Πιο πολύ την ανακοίνωσε. Είμαστε φίλοι τόσο καιρό και λες ότι θα ραγίσει η καρδιά σου αν φύγω κι αν δεν με προστατεύσεις, θα με αφήσεις να με ψηφίσουν οι άλλοι. Σαν να με ψηφίζεις εσύ.

Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό… Ξαφνικά γίνεται αυτό και λέω καλύτερα να είχες αφήσει τον Στάθη να κερδίσει. Πραγματικά διαλύθηκε λίγο η σχέση μας. Δεν είναι ότι θα βγω μόνο στον τάκο αλλά ο κολλητός μου εδώ μέσα δεν θα κάνει τίποτα για αυτό. Έχω μάθει στη ζωή μου να προστατεύω και να μην είμαι παρτάκιας… Υποτίθεται ότι είσαι φίλος μου» είπε η η Σταυρούλα.

Τα κλάματα της Σταυρούλας λόγω του Νίκου Γιάννη

Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο

Την περασμένη εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor 5 αφήνοντας τους όλους άφωνους. Χθες, Κυριακή 26/6 έφτασε στην Ελλάδα και επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο. Η αποχώρηση του λοιπόν, άφησε πίσω τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται για τις τελευταίες ασυλίες πριν επιστρέψουν πίσω για τον μεγάλο τελικό - δείτε πότε θα γίνει.

Απόψε 27/6, θα δούμε τους παίκτες να συζητάνε για τον τελικό. Όλοι θα ψηφίσουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν ανάλογα τον παίκτη που πιστεύουν πως έχει πιθανότητες να αποχωρήσει γιατί δεν θα έχει την στήριξη του κοινού. Επίσης σήμερα, θα δούμε τον πιο δυνατό αγώνα, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι η δεύτερη και τελευταία ασυλία αυτή της εβδομάδας, όπου θα βγουν δυο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο έχουν βγει ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι παίκτες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους, είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 5 spoiler 27/6 Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο