Survivor 5: Ανατροπή! Ο παίκτης που κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία

Θα μπορεί να προστατέψει έναν συμπαίκτη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ανατροπή! Ο παίκτης που κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία

Για την δεύτερη ατομική ασυλία έπαιξαν στο αποψινό 27/6 επεισόδιο του Survivor 5 οι 6 εναπομείναντες παίκτες, με τον Άρη Σοϊλέδη να είναι αυτός που κέρδισε την πρώτη χθες 26/6.

Στον τελικό για πρώτη φορά δεν έφτασε ο Άρης αλλά ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης, με τους δύο παίκτες να δίνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν τον κολιέ.

Τελικά, ο παίκτης που κατέκτησε την ασυλία είναι ο Νίκος Γιάννης, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, ωστόσο μπορεί να προστατέψει έναν φίλο του, με αποτέλεσμα να μην ψηφισθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Νίκος Γιάννης

Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο

Την περασμένη εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor 5 αφήνοντας τους όλους άφωνους. Χθες, Κυριακή 26/6 έφτασε στην Ελλάδα και επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο. Η αποχώρηση του λοιπόν, άφησε πίσω τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται για τις τελευταίες ασυλίες πριν επιστρέψουν πίσω για τον μεγάλο τελικό - δείτε πότε θα γίνει.

Απόψε 27/6, θα δούμε τους παίκτες να συζητάνε για τον τελικό. Όλοι θα ψηφίσουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν ανάλογα τον παίκτη που πιστεύουν πως έχει πιθανότητες να αποχωρήσει γιατί δεν θα έχει την στήριξη του κοινού. Επίσης σήμερα, θα δούμε τον πιο δυνατό αγώνα, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι η δεύτερη και τελευταία ασυλία αυτή της εβδομάδας, όπου θα βγουν δυο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο έχουν βγει ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι παίκτες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους, είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 5 spoiler 27/6 Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο