Survivor 5 - highlights 26/6: "Ποιος θα φάει ποιόν" μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

Οι υποψηφιότητες για αποχώρηση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 26/6:

Άλλο ένα γεμάτο ανατροπές και εντάσεις επεισόδιο του Survivor, παρακολουθήσαμε την Κυριακή 26/6 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, και ήδη δύο άτομα βρίσκονται αντιμέτωπα με την αποχώρηση, μόλις μία ανάσα κυριολεκτικά από τον μεγάλο τελικό και το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών που έχουν καταφέρει και έχουν φτάσει μέχρι τόσο μακριά στο παιχνίδι κρέμονται από ένα πολύ λεπτό σκοινί, το οποία είναι έτοιμο να σπάσει ανά πάσα στιγμή και τότε πραγματικά κανείς δεν θα ήθελε να μάθει τι θα συμβεί.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο

«Θα χτυπάει το κεφάλι του» - Τα ''καρφιά'' του Άρη κατά του Σπύρου

Στο επεισόδιο 26/6 του Survivor 5, όλοι οι εναπομείναντες παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Μαρτίκα. Όλοι κάτι είχαν να πουν αλλά εκείνος που έριξε περισσότερο τα καρφιά του ήταν ο Άρης.

«Νομίζω ότι εκείνος που θα χτυπάει το κεφάλι του είναι ο Σπύρος γιατί αντί να ψηφίσει τη Σταυρούλα, έριξε λευκή στο Στάθη και βγήκε και αυτός με ισοψηφία. Έτσι, καθορίστηκε η ψηφοφορία, Ενώ αν ήταν μόνο η Σταυρούλα υποψήφια δε θα κινδύνευε».

Τα ''καρφιά'' του Άρη κατά του Μαρτίκα και μετά την αποχώησή του στο Survivor 5

Νέα κόντρα μεταξύ Ασημίνας και Νίκου γεννιέται

Εκτός από την αποχώρηση του Μαρτίκα - μία κόντρα μεταξύ Νίκου Γιάννη και Ασημίνας, όταν ο πρώτος αναφέρθηκε σε κάποιες συνομιλίες της δεύτερης με το Σπύρο. Το σκηνικό σχολιάστηκε έντονα τόσο από την Ασημίνα, που έκανε δηλώσεις στις κάμερες όσο και από το Νίκο που το συζήτησε στην καλύβα με το Στάθη και την Σταυρούλα.

«Πετάγεται στο χθεσινό συμβούλιο ο Νίκος Γιάννης και λέει ότι ο Σπύρος με την Ασημίνα να κάνουν ψου ψου ψου ενώ πριν δε μιλούσαν. Μετά με πιάνει και μου λέει δεν εννοούσα αυτό. Γιατί αφήνεις τον κόσμο να νομίζει άλλα; Μου παραδέχτηκε πως έκανε λάθος», δήλωσε η Ασημίνα.

«Εχθές, υπήρξε κάποια ένταση με την Ασημίνα. Εγώ ανέφερε απλά αυτά που είδα. Ξαφνικά με το που λέω το όνομα της Ασημίνας τη βλέπω να εξοργίζεται. Αυτό εμένα με εξόργισε γιατί δεν έχω φερθεί ποτέ άσχημα και δεν δέχομαι από κανένα ούτε από την Ασημίνα να με χαρακτηρίσει κακό. Για να αντιδράσει έτσι η Ασημίνα, σημαίνει ότι κάτι κακό έκανε όταν μιλούσε με το Σπύρο», είπε από την άλλη ο Νϊκος.

«Ο Νίκος το παρουσίασε αλλιώς στο συμβούλιο ενώ ήξερε τι είχα πει με το Σπύρο. Αυτό είναι πονηρό», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

Οι σπόντες της Σταυρούλας για τον Σπύρο

Ο Άρης έριξε για άλλη μία φορά τα ''καρφιά του'' αλλά και η Σταυρούλα δε έμεινε πίσω. Πανηγύρισε και έσταξε φαρμάκι.

Συγκεκριμένα επιστρέφοντας στην καλύβα μετά το συμβούλιο, είπε: «Νομίζω ότι μπορώ να πάω από την μπροστινή πόρτα στο Γαλάτσι… Εντάξει πλάκα κάνω. Μάλλον έπρεπε εγώ να βγω στον τάκο για να φύγει ο Σπύρος, τόσο καιρό δεν είχα βγει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα. Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Σπύρος, δεν το περίμενα….»

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μία φιγούρα πολύ δυνατή για το ριάλιτι επιβίωσης και έπαθαν σοκ που τελικά έφυγε από το survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σπύρος είχε ψηφιστεί 13 φορές προς αποχώρηση και η 13η ήταν και η φαρμακερή...

Οι σπόντες της Σταυρούλας στον Σπύρο στο Survivor 5

Η υπενθύμιση του Γιώργου Λιανού αναστατώνει τους παίκτες

Οι εναπομείναντες παίκτες βάζουν σε κάθε αγώνισμα τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις ασυλίες και να καταφέρουν να φτάσουν στο Γαλάτσι ώστε να κατακτήσει ένας από αυτούς το πολυπόθητο έπαθλο. Κάθε αγώνας που περνά δυσκολεύει και σε κάθε νέο επεισόδιο όμως βλέπουμε πως όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη ανακοινώσει από το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Αυτό σόκαρε αρχικά τους παίκτες, αλλά ο παρουσιαστής φροντίζει να τους το υπενθυμίσει, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και το κλίμα να είναι τεταμμένο.

«Είναι πολύ φίδι»

Η Σταυρούλα έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο Survivor 5 κι ο λόγος είναι η ειρωνεία που εκπέμπει. Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Ασημίνα για την κόντρα που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και στον Νίκο Γιάννη.

«Ξέρετε τι δεν μου αρέσει; Όταν μιλούσες εσύ στον πάγκο με τον Νίκο, η Σταυρούλα συνέχεια γελούσε ειρωνικά κι ότι έλεγες αυτή έλεγε στον Νίκο εσύ μη μιλάς και μην ασχολείσαι άλλο φτάνει.

Δεν μπορώ αυτό το ειρωνικό γέλιο παιδιά. Δηλαδή είναι πολύ φίδι. Δεν ξέρω γιατί μου το βγάζει αυτό, ενώ πριν είχαμε καλή σχέση όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Την τελευταία εβδομάδα δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπο που έχει βγάλει» ανέφερε ο Άρης για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Σταυρούλας στο Survivor.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Για την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας αγωνίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 26/6 οι παίκτες του Survivor 5, καθώς όλοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, ειδικά όσο πλησιάζουν στον τελικό. Όλοι βάλανε τα δυνατά τους αλλά δεν ήταν όλοι σε φόρμα.

Ενώ την προηγούμενη φορά, χάλασε το σερί του Άρη και η νίκη ήταν γυναικεία υπόθεση, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε απλά μία ατυχία γιατί και σήμερα κέρδισε, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει.

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο 26/6 αφού παρακολουθήσαμε για άλλη μία φορά τον Άρη να κερδίζει στο αγώνισμα και κατ' επέκταση την ασυλία, οι παίκτες προχώρησαν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι ήταν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη - επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα spoils youweekly.gr.

«Καλύτερα στην καλύβα με...»

Μετά την νίκη του Άρη στο αγώνισμα, ο παίκτης ανακοίνωσε ποιους θα πάρει μαζί του στη ''βίλα του πεινιρλί'', όπως την χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός. Ο λόγος για τους Νίκο Γιάννη, η Μαίη και η Ασημίνα. Τα δύο κορίτσια είναι αγαπημένες φίλες του, όπως είπε και δε θα μπορούσε να τις αφήσει πίσω, όσο για το Νίκο ήξερε πόσο ήθελε να γευτεί το πεινιρλί και δεν τον είχε πάρει μαζί του την προηγούμενη φορά.

Έτσι, Στάθης και Σταυρούλα έμειναν πίσω με την Σταυρούλα να ρίχνει και πάλι το φαρμάκι της: «Καλύτερα στην καλύβα με τον Στάθη».