Survivor 5 spoiler 27/6: ΣΟΚ! Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 27/6: ΣΟΚ! Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο

Την περασμένη εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor 5 αφήνοντας τους όλους άφωνους. Χθες, Κυριακή 26/6 έφτασε στην Ελλάδα και επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο. Η αποχώρηση του λοιπόν, άφησε πίσω τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται για τις τελευταίες ασυλίες πριν επιστρέψουν πίσω για τον μεγάλο τελικό - δείτε πότε θα γίνει.

Απόψε 27/6, θα δούμε τους παίκτες να συζητάνε για τον τελικό. Όλοι θα ψηφίσουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν ανάλογα τον παίκτη που πιστεύουν πως έχει πιθανότητες να αποχωρήσει γιατί δεν θα έχει την στήριξη του κοινού. Επίσης σήμερα, θα δούμε τον πιο δυνατό αγώνα, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι η δεύτερη και τελευταία ασυλία αυτή της εβδομάδας, όπου θα βγουν δυο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο έχουν βγει ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Όπως ήδη γνωρίζουμε την ατομική ασυλία θα την πάρει... άνδρας και θα φέρει πολλές ανατροπές στην ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτοί βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι παίκτες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους, είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 5 spoiler 27/6 Αυτοί βγαίνουν στον τάκο μαζί με Μαίη και Νίκο

Αυτή είναι η τελική τετράδα

Φτάσαμε πια στο τέλος αυτής της διαδρομής. Μία εβδομάδα έμεινε για τους φετινούς επιζήσαντες του Survivor 5 και, εν συνεχεία, θα ταξιδέψουν πίσω στην Ελλάδα, ώστε να πάνε στο Άλσος Βεΐκου, για να αναδειχθεί ο φετινός νικητής για το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από έξι μήνες πόνου, πείνας, κακουχιών, καβγάδων, ιντρίγκων και πολλών ακόμη, που θα χαραχθούν για πάντα στη μνήμη τους, βλέπουν τη δική τους Γη της Επαγγελίας να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Το να γυρίσουν επιτέλους, δηλαδή, στην χώρα μας και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μαζί με όσα χρήματα έχουν κερδίσει από τη συμφωνία με την παραγωγή.

Οι έξι παίκτες που έχουν παραμείνει είναι αληθινά άξιοι και θα γίνουν τέσσερις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού θα έχουμε «διπλή» αποχώρηση, ώστε να μείνουν όσοι βρίσκονται πάντα ενώπιον του κοινού στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου. Ο τελικός θα γίνει μια μέρα αργότερα και, εκεί, θα μάθουμε ποιος είναι ο απόλυτος φετινός Survivor, πριν ανακοινώσει ο Ατζούν τα... πολλά γούστα που μας ετοιμάζει για του χρόνου με το All Star.

Έχουμε χρόνο, όμως, να ασχοληθούμε με αυτό, οπότε συνεχίζουμε με όσα συμβαίνουν στον τρέχοντα πέμπτο κύκλο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, που έγινε ένας ιστορικός παίκτης του ριάλιτι, «σπάζοντας» το ρεκόρ παραμονών σε υποψηφιότητες, αφού μέτρησε 11 πριν από την τελευταία 12η... φαρμακερή, αποχώρησε χθες (23/6) το βράδυ και τώρα αναμένεται να φανεί ποιοι είναι οι ισχυρότεροι για την πρόκριση στην τελική τετράδα για αρχή.

Θα έχουμε, λοιπόν, ανατροπές ή τα φαβορί θα περάσουν άνετα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο Γαλάτσι δίνουν ραντεβού....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr