Survivor 5:«Αυτό είναι που σας χαλάει!» - Τσακωμός μεταξύ Άρη και Σταυρούλας

Ενώ αγωνίζονταν για την προτελευταία ασυλία

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:«Αυτό είναι που σας χαλάει!» - Τσακωμός μεταξύ Άρη και Σταυρούλας

Στο αποψινό επεισόδιο 29/6 του Survivor 5, ξεκίνησε και όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την προτελευταία ασυλία, που ξέρουμε ποιος κερδίζει όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει. Κατά τη διάρκεια του run μεταξύ Άρη και Σταυρούλας, έγινε ένα σκηνικό.

«Τόσο καιρό να ποιος σας κερδίζει! Αυτό είναι που σας χαλάει!» με τη Σταυρούλα να απαντά «Άμα έχεις νεύρα...» και τον Άρη να της λέει «Έγινε Σταυρούλα!»

Το σκηνικό μεταξύ Σταυρούλας και Άρη στο αγώνισμα στο Survivor 5

Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας

Στο αποψινό επεισόδιο 29/6 του Survivor 5, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, παρακολουθήσαμε μόνο την Σταυρούλα και το Στάθη να στεναχωριούνται και να λένε πως δεν έπρεπε να φύγει ο παίκτης. Μάλιστα, η Σταυρούλα δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει για άλλη μία φορά την Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη.

«Έμειναν άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά δεν άξιζαν. Βλέπω ότι το κακό νικάει το καλό. Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες φιλίες γιατί τους συμφέρει και για να μείνουν στο παιχνίδι, που το 'χουν άχτι όλοι τους και φεύγουν άνθρωποι με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτά βλέπω και ξενερώνω.

Δε μπορώ να κάθομαι στον ίδιο χώρο. Δε μπορώ ούτε να συνυπάρχω. Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Νίκου Γιάννη, Ασημίνα, Άρης και Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύριζαν κατευθείαν ''πάμε κατευθειαν Γαλάτσι'', κανένας σεβασμός», δήλωσε η Σταυρούλα.