Survivor 5 - ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΣΟΚ: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί την Κυριακή 3/7

Ποιος δεν πάει Γαλάτσι στο... παρατσάκ;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΣΟΚ: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί την Κυριακή 3/7

Να λοιπόν που 7 ολόκληροι μήνες πέρασαν και βρισκόμαστε μόνο μια ανάσα από τον ημιτελικό και τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 5! Τελευταίοι των Μοϊκανών Σοϊλέδης, Ασημίνα, Μαίη, Σταυρούλα και Στάθης. Οι δυο τελευταίοι βρίσκονται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Από την στιγμή, άλλωστε, που δεν κέρδισαν ατομική ασυλία ήταν άκρως αναμενόμενο πως θα βρεθούν στον τάκο και παρ' ότι ούτε ο ένας αλλά ούτε ο άλλος έχουν βρεθεί πολλές φορές σε αυτή την θέση για να μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι πιο αγαπητός και ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει... ένα συμπέρασμα το έχουμε βγάλει!

Τονίζουμε: ΔΕΝ πρόκειται για spoiler του Survivor, ούτε για κάποια πληροφόρηση

Survivor 5 - ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΣΟΚ στην αποχώρηση

Βάλαμε κάτω ποσοστά, νίκες, ήττες, εκτιμήσεις, τα πάντα και βγάζουμε ένα αρχικό πρώτο συμπέρασμα. Γνωρίζετε πολύ καλά πως... αν όχι σε λίγη ώρα, μέσα στο ΣΚ θα σας έχουμε τον παίκτη που αποχωρεί λίγο πριν την τελική ευθεία. Για ακόμα μια χρονιά τα spoils μας δεν έπεσαν έξω! Η πηγή μας ξέρει.

Τέλος πάντων, στο θέμα μας: Παρά το γεγονός πως ο Στάθης έχει ένα όνομα στον έξω κόσμο - στην ελληνική showbiz εννοώ και λόγω της σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - την πρώτη φορά που βρέθηκε στον τάκο πήρε αρκετή υποστήριξη αλλά την δεύτερη τα ποσοστά έδειξαν πως ο κόσμος δεν τρελάθηκε να τον κρατήσει μέσα, ασχέτως που παρέμεινε. Ήταν στο τσακ. Καλός, χρυσός αλλά...

Από την άλλη η Σταυρούλα όταν στο παρελθόν βρέθηκε στον τάκο ήταν έκπληξη το τεράστιο ποσοστό που την υποστήριξε. Το γυναικείο φύλο έχει πέραση την συγκεκριμένη στιγμή κι αυτό μας δίνει την τόλμη να πούμε πως η Σταυρούλα θα καταφέρει να επιβιώσει σε αυτή την κόντρα. Ενδέχεται να δούμε τον Στάθη να επιστρέφει στην αγκαλιά της Παναγιώταρου και να παρακολουθεί τον ημιτελικό και τελικό από το σπίτι του...

Θα δούμε. Κρατήστε αυτό και θα επανέλθουμε με το οριστικό αφού επικοινωνήσουμε με την έγκυρη πηγή μας εννοείται!