Η Μαρία Αντωνά αποκαλύπτει για τον ημιτελικό του Survivor: ''Ξέρω ότι θα κάνουν μια συνάντηση χωρίς...''

Τι θα δούμε στο Γαλάτσι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η Μαρία Αντωνά αποκαλύπτει για τον ημιτελικό του Survivor: ''Ξέρω ότι θα κάνουν μια συνάντηση χωρίς...''

Το Survivor 5 έχει φτάσει στην τελική ευθεία και η αγωνία είναι στο κόκκινο για το ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό, που θα προβληθεί από το Γαλάτσι. Όπως είναι επόμενο οι συζητήσεις αλλά και η οποιαδήποτε λεπτομέρεια γνωρίζουμε για αυτόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η Μαριά Αντωνά που θα είναι και καλεσμένη σε τελικό και ημιτελικό, ως σύντροφος του Άρη Σοιλέδη, έκανε ορισμένες αποκαλύψεις σήμερα Παρασκευή 1/7, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο σύντροφός της είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει στον τελικό ή ακόμα και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Η ίδια πάντως έχει κάνει ήδη σχέδια για αυτό το ενδεχόμενο και είχε αποκαλύψει τι θα κάνουν με τα λεφτά σε περίπτωση που ο Σοιλέδης καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής. Φαίνεται πως θα επενδύσουν ποιοτικά, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται για τους ίδιους.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αντωνά για τον ημιτελικό του Survivor

Eίπε λοιπόν στην εκπομπή:

«Την Τρίτη είναι ο ημιτελικός στις 7 η ώρα στο Γαλάτσι. Έχουμε και την πρόσκληση. Εννοείται πως θα πάω. Έχω ράψει και ένα εξαιρετικό φορεματάκι, πάρα πολύ ωραίο! Έχει να με δει σχεδόν 8 μήνες. Θα με δει κατευθείαν στην κερκίδα. Ξέρω πως θα κάνουν μια συνάντηση με τους γονείς, αλλά δεν θα είναι οι σύντροφοι μαζί. Αυτό θα γίνει την Δευτέρα», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Πλάνταξε στο κλάμα με την τραγωδία που έζησε ο Άρης

Την εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 για το θάνατο του αδερφού του από ναρκωτικά και του πατέρα του από όγκο στο κεφάλι, πρόβαλλαν σήμερα 30/6 στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα. To κλίμα λοιπόν, βάρυνε πολύ στον αέρα με την ιστορία της ζωής του.

«Την ημέρα που κλειδώνω την μεταγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες»

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες», εξομολογήθηκε ο Άρης στο συμβούλιο του νησιού.

Μετά την προβολή λοιπόν του αποσπάσματος στην εκπομπή, η Μαρία Αντωνά πήρε το λόγο και θέλησε να μιλήσει για τα όσα βίωσε στο πλευρό του, προσπαθώντας να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες.

«Βλέποντας χθες τον Άρη, ήταν σαν να περνάει όλη η ζωή μας μπροστά από τα μάτια μου. Όλα αυτά που είπε είναι όσα μου είχε πει από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε. Είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να είμαι δίπλα του, να είμαι το στήριγμά του… Μπορώ να είμαι εκεί γι’ αυτό το πλάσμα που εσείς μπορεί να γνωρίσατε μέσα από αυτά τα δέκα λεπτά αλλά είναι ο άνθρωπός μου» ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, ξέσπασε για τα σχόλια που έκαναν συμπαίκτες του για τις βίλες που θα αγοράσει αν κερδίσει το έπαθλο του Survivor 5.