Survivor 5 spoiler 3/7: Αυτός κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα επάθλου

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 3/7: Αυτός κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα επάθλου

Σήμερα32/7 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο, αλλά και την τελευταία αποχώρηση πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5. Μπορεί οι 5 παίκτες να τα δώσουν όλα για όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο, στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ένας θα μας αποχαιρετήσει - δείτε εδώ ποιος.

Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο για τους δυο υποψήφιους είναι πολύ βαρύ, καθώς είναι φίλοι και δεν ήθελαν με τίποτα εξαρχής να βγουν στον τάκο. «Θα είναι πολύ δύσκολο η αλήθεια είναι το συμβούλιο της αποχώρησης», ακούγεται να λέει η Σταυρούλα στην καλύβα. «Έχω φτάσει στην πηγή κρατάω το νερό στα χέρια μου και δεν ξέρω αν θα πιώ η όχι», λέει από την άλλη ο Στάθης.

Ωστόσο, οι 4 που θα μείνουν δεν πάνε κατευθείαν στον ημιτελικό. Θα γίνουν δυο αγωνίσματα για την διεκδίκηση δυο ασυλιών. Την μια ήδη γνωρίζουμε ποιος θα την κερδίσει και θα περάσει κατευθείαν ημιτελικό στην Αθήνα.

Αυτός ο παίκτης κερδίζει το τελευταία στο Survivor 5

Ο παίκτης αυτός λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr είναι ο Άρης Σοϊλέδης! Όπως φαίνεται, θα διαλέξει την Μαίη και την Ασημίνα.

Άρης Σοϊλέδης βιογραφικό

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League εναντίον του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009, αντικαθιστώντας τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του και για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αγωνίστηκε ως δανεικός για δύο διαδοχικές περιόδους, αρχικώς, στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου δεν κατάφερε να έχει θετικό αντίκτυπο με την επίδοσή του. Στις 31 Αυγούστου 2011, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη, ο οποίος δεν κατόρθωσε να κερδίσει επαρκή χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Ακολούθως, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Δόξα Δράμας στη Football League. Την 1η Αυγούστου 2013, ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους με τη Νίκη Βόλου, με στόχο την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ.

Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στις 6 Ιουλίου 2016, λύθηκε το συμβόλαιο, έχοντας 41 εμφανίσεις (2 γκολ, 5 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 7 Ιουλίου 2016, υπέγραψε συμβόλαιο με την κυπριακή Ομόνοια.Στις 15 Ιουλίου 2017 επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ και υπέγραψε με την Κέρκυρα για ένα έτος.

Στις 19 Ιουλίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Στις 2 Αυγούστου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.