Survivor 5: Στενάχωρο φινάλε με κλάματα στον Άγιο Δομίνικο - Ο παίκτης που δεν κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα

Θα δώσουν ραντεβού πίσω στην Αθήνα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Στενάχωρο φινάλε με κλάματα στον Άγιο Δομίνικο - Ο παίκτης που δεν κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα

Δυστυχώς τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν και όπως σας αποκαλύψαμε εδώ πρώτοι στο youweekly.gr η παίκτρια που έφυγε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor στην Ελλάδα, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Η παίκτρια σύμφωνα με πολλούς ήταν φαβορί ενώ το κοινό φάνηκε πως την στήριζε δυναμικά σε κάθε επεισόδιο καθώς το όνομά της ήταν πρώτο στα trends του Twitter πολλές φορές, εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα και της αγωνιστικότητάς της.

Αποχώρησε από το Survivor η Σταυρούλα

H παίκτρια με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον φίλο της, Στάθη Σχίζα, και δήλωσε πως θέλει εκείνος να σηκώσει το έπαθλο ο φίλος της χωρίς δεύτερη σκέψη, και πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε και έφτασε στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor!

Δύσκολα τα πράγματα! Βγαίνει στον τάκο λίγο πριν τον τελικό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, καθώς είχαμε μια τεράστια ανατροπή. Στον ημιτελικό θα πάνε 3 παίκτες και όχι 4 όπως γινόταν μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, πριν φύγουν από Άγιο Δομίνικο οι 4 παίκτες θα αγωνιστούν για την διεκδίκηση 2 ασυλιών.

Ήδη γνωρίζουμε ποιος θα πάρει την πρώτη και θα πάει κατευθείαν ημιτελικό. και θα σας αποκαλύψουμε τώρα ποιος θα βγει πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση, λίγο πριν καταφέρει να πιεί νερό από την πηγή.

Μπορεί σήμερα να το διασκεδάσουν ορισμένη με το έπαθλο (δείτε εδώ ποιος θα το κερδίσει), ωστόσο, αύριο Δευτέρα 4/7 δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε αυτή η "βόμβα".

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Youweekly.gr, ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τώρα μένει να δούμε ποιος θα βγει στον τάκο μαζί της.

Survivor 5 spoiler