Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - Η ερώτηση που τον ενόχλησε

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - Η ερώτηση που τον ενόχλησε

Το φινάλε του Survivor 5 βρίσκεται προ των πυλών και έτσι ο Γιώργος Λιανός, όπως και οι παίκτες (δείτε εδώ το σχετικό trailer), πήραν τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής βρέθηκε πριν λίγες ώρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, εκεί όπου τον περίμεναν οι κάμερες των εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός ερωτήθηκε για το Survivor All Star και για τις φήμες που υπάρχουν γύρω από το όνομα του Ντάνου (δείτε εδώ τι έχει απαντήσει ο ίδιος). Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και εξήγησε πως αυτή είναι μια άκομψη ερώτηση.

Γιώργος Λιανός επιστροφή Survivor 5

Ο εκνευρισμός του Γιώργου Λιανού σε ερώτηση για το Survivor All Star

«Δεν έχεις έρθει για καλό… Όταν κάποιος παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Το Twitter ξέσπασε για το χθεσινό (3/7) επεισόδιο του Survivor 5

Το βράδυ της Κυριακής 3/7 το κοινό παρακολούθησε άλλο ένα επεισόδιο για το survivor 5 βλέποντας την φανερή συγκίνηση τόσο του Λιανού όσο και των παικτών, μιας και θα έτρεχαν στον τελευταίο αγώνα για την το φετινό ριάλιτι.

Παρ΄ όλα αυτά οι ίντριγκες και τα σχέδια δεν σταμάτησαν να συμβαίνουν με αποτέλεσμα το κοινό και ιδίως οι χρήστες του twitter να δείχνουν την κούραση τους με τα όσα βλέπουν να συμβαίνουν στο παιχνίδι. Τα σχόλια λοιπόν, στην πλατφόρμα πήραν φωτιά και αυτός θα πρέπει να λέει πολλά στην παραγωγή του Σκάι.

survivor - αντιδράσεις

survivor - Κράξιμο twitter