"Μιλούσαν για μένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι" - «Κόλαφος» ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Πώς ήταν η ζωή του μετά το Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Γεωργία Ευσταθίου μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο αγαπημένος Ντάνος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια στη Σκιάθο, στην αγάπη του για τα παιδιά, στην τελευταία πενταετία, αλλά φυσικά και στη ζωή του μετά το Survivor, από το οποίο αναδείχθηκε νικητής.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Στις Κουκουναριές έχω εργαστεί από μικρό παιδί, εδώ ενηλικιώθηκα. Είναι ευλογία για κάθε παιδί να μεγαλώνει στην επαρχία. Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα μεγάλο κρυφτό. Πηγαίναμε με τα ποδήλατα στο λιμάνι και πέφταμε στη θάλασσα μαζί με τις τσάντες. Αγαπώ πολύ τα παιδιά γιατί είναι απροστάτευτα και γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον “Φύλακα Άγγελο.

Η τελευταία πενταετία δεν είναι εύκολη για μένα. Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει κι ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ που ασχολήθηκα με την υποκριτική. Το βιβλίο μου δεν είναι αυτοβιογραφία. Ήθελα απλά να μοιραστώ τα λάθη μου γιατί κι αυτά με βοήθησαν.

Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια πολύ καινούργια, αλλά και επικίνδυνη συνθήκη για μένα. Μου προτάθηκαν πράγματα που ήταν εντελώς άκυρα στο μυαλό μου και δεν θα τα έκανα ποτέ. Μιλούσαν για μένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι. Η μεγάλη ζωή δεν είναι στην Αθήνα, αλλά εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η θάλασσα και η βάρκα μου», κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πριν μερικές μέρες έκανε και μια δημόσια έκκληση που συγκίνησε.

Τι απαντά για το Survivor All star;

Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σχετικά με τις επαγγελματικές του προτάσεις, και με το θέμα της παρουσίασης του Survivor All Star. O πρώην παίκτης λοιπόν, την Τρίτη 14/6 μιλά στο Πάμε Δανάη πρώτη φορά για τους λόγους που δεν θα είναι στην καθημερινή σειρά γνωστού σταθμού και για το αν δέχτηκε πρόταση για το All star Survivor.

Για το ριάλιτι επιβίωσης, είπε πως, «Υπάρχουν κοινά σημεία ως προς την εικόνα στο φετινό survivor άλλα το concept είναι λίγο διαφορετικό. Κάθε χρονιά του Survivor η παράγωγη και οι συντελεστές δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι. Εμείς δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε και αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Mπορεί να κάναμε πράγματα που βγαίναν ριάλιτι, άλλα δεν ήταν επιτηδευμένα. Ο φετινός κύκλος δεν έχει τόση απήχηση στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι η πέμπτη χρονιά. Θέλει γενικότερα φρεσκάρισμα το project», και πρόσθεσε:

«Έχει βοηθήσει πάρα πολύ η νέα μορφή που έχει πλέον ο παρουσιαστής, ο Γιώργος Λιανός. Είναι πολύ ταλαντούχος. Τον παρουσιαστή τον καθοδηγεί και τον βοηθάει προς τα πάνω ή τον δυσκολεύει η κάθε χρονιά και το κάθε καστ. Είναι σαν έναν τελικό κυπέλλου Champions League που κι ένας λιγότερο ικανός παρουσιαστής έχει πολύ πιο εύκολο έργο».

Για την εκ νέου συμμετοχή του, αλλά και για το All star Survivor, δήλωσε πως, «στη μεταβατική περίοδο είχαμε συζητήσει δυο φορές, τηλεφωνικά και μία δια ζώσεις με την παράγωγη για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας στην παρουσίαση. Δεν προχώρησε. Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού, η παράγωγη νομίζω έκανε καλά για αυτά τα οποία ακολούθησαν.

Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για το All star Survivor. Δεν έχω καμία επαφή από τότε που είχαμε μιλήσει για το ενδεχόμενο παρουσίασης. Αν μου γινόταν πρόταση να πάω στο All star Survivor ως παίκτης, θα έπρεπε πρώτα να σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω ξανά σε αυτό το project».

«Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν το βάζω ούτε καν στα τρία πρώτα σημαντικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ το project Survivor, αν πούμε ότι σκέφτομαι να πάω ξανά, χωρίς να ξεκινάει το 70% από αγωνιστικό κομμάτι. Αν ερχόταν πρόταση να παρουσιάσω το All star Survivor, θα πρέπει να δω αν μπορώ εξ αποστάσεως να κατευθύνω κάποια πράγματα και να είμαι βέβαιος ότι είναι εντάξει», προσέθεσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.