Survivor 5 - ημιτελικός: Έκλεψε όλα τα βλέμματα η εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο - Άκρως ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της

Χαμογελαστή και ευδιάθετη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός: Έκλεψε όλα τα βλέμματα η εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο - Άκρως ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5 αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα και φυσικά οι πρώτοι καλεσμένοι, θαυμαστές και πρώην παίκτες αρχίζουν σιγά σιγά και δίνουν το παρών στο Γαλάτσι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είναι εκεί και θα σας μεταφέρουμε όλο το backstage όλο το υλικό. Ανάμεσα στα άτομα που εμφανίστηκαν πριν από λίγο στο στάδιο και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επέλεξε να φορέσει τέλειο jumpsuit με πολλά χρώματα και σχέδια και αρκετά αξεσουάρ.

Μαζί της ήταν και ο κομμωτής της και η Κάτια παρά τον πρόσφατο χαμό με τον χωρισμό της εμφανίστηκε πιο χαμογελαστή και ανανεωμένη από ποτέ, κάτι που επιβεβαιώσει και η ίδια, μιας και στις κάμερες τόνισε πως είναι πως καλά στα προσωπικά της, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο στην τηλεόραση.

Η εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5

Η εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 φωτο

Η εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 φωτογραφία

Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα πριν από τον ημιτελικό

Στην Ελλάδα έχουν επιστρέψει οι 4 φιναλίστ του Survivor 5 και λίγο πριν το live σήμερα 5/7, συναντήθηκαν με τις οικογένειες τους σε ειδική βίλα που "έκλεισε" ο Ατζούν. Ωστόσο, λίγο πριν τον ημιτελικό μια από τις δυο κοπέλες θα αποχωρήσει και δεν θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Ασημίνα και Μαίη είναι οι 2 τελευταίες παίκτριες προς αποχώρηση, με τους 2 άνδρες να έχουν σίγουρη τη θέση τους στον ημιτελικό. Οι τηλεθεατές λοιπόν, θα αποφασίσουν ποια από τις δυο θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα στο αποψινό live.

Να σημειωθεί πως και ο Γιώργος Λιανός έχει φτάσει στην Αθήνα εδώ και πολλές ημέρες. Μάλιστα, όταν οι κάμερες τον "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μια ερώτηση δημοσιογράφου τον ενόχλησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr, η παίκτρια που αποχωρεί και δεν θα περάσει στην επόμενη φάση, είναι η Μαίη Εμμανιυηλίδου.

Survivor 5 spoiler 15/6