Survivor 5 - ημιτελικός: Κοσμοσυρροή στο στάδιο - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Ποιοι παίκτες δεν έδωσαν το παρών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός: Κοσμοσυρροή στο στάδιο - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Ο αποψινός 5/7 ημιτελικός του Survivor 5 μόλις ξεκίνησε και όλοι οι παίκτες, οι συγγενείς και φίλοι τους αλλά και οι θαυμαστές έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν τους 4 φιναλίστ μετά από 6 μήνες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί ο μεγάλος τελικός και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Το στάδιο είναι φυσικά γεμάτο και ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε και καλωσόρισε το κοινό και τους πρώην Survivors, οι οποίοι ήταν φανερά αλλαγμένοι και ανανεωμένοι (δείτε εδώ περισσότερο backstage υλικό).

Ο παρουσιαστής με φανερά ευδιάθετη διάθεση μας ενημέρωσε για το τι πρόκειται να δούμε απόψε ενώ αποκάλυψε πως μας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!

Όπως μάλιστα είδαμε, ο Άγγελος Πούλης, ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νοσούν από κορωνοϊό.

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα πριν από τον ημιτελικό

Ασημίνα και Μαίη είναι οι 2 τελευταίες παίκτριες προς αποχώρηση, με τους 2 άνδρες να έχουν σίγουρη τη θέση τους στον ημιτελικό. Οι τηλεθεατές λοιπόν, θα αποφασίσουν ποια από τις δυο θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα στο αποψινό live.

Να σημειωθεί πως και ο Γιώργος Λιανός έχει φτάσει στην Αθήνα εδώ και πολλές ημέρες. Μάλιστα, όταν οι κάμερες τον "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μια ερώτηση δημοσιογράφου τον ενόχλησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr, η παίκτρια που αποχωρεί και δεν θα περάσει στην επόμενη φάση, είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Survivor 5 spoiler 15/6