Survivor 5 - ημιτελικός: Την κρατούσε από τον λαιμό και την φιλούσε ασταμάτητα - Το "καυτό" στιγμιότυπο ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Αντωνά

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - ημιτελικός: Την κρατούσε από τον λαιμό και την φιλούσε ασταμάτητα - Το

Παρά το γεγονός πως η Μαρία Αντωνά καθυστέρησε να φτάσει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου για να παρακολουθήσει τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 5, τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο ανάμεσά τους μόλις έφτασε εκεί.

Ο ποδοσφαιριστής, όταν έκλεισαν οι κάμερες, την άρπαξε από τον λαιμό και δεν σταμάτησε να την φιλάει. Ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα και ούτε ο κόσμος που βρίσκεται εκεί δεν μπορεί να τους κάνει να συγκρατηθούν, ύστερα από τόσους μήνες που είναι μακριά. Και οι δυο τους ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή πάρα πολύ καιρό.

Τα "καυτά" φιλιά του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά στον ημιτελικό του Survivor 5

Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά

Και όμως το αποκάλυψε η δημοσιογράφος - Η απίστευτη επιθυμία του ποδοσφαιριστή με το που ήρθε Ελλάδα

Η Μαρία Αντωνά, γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο πάνελ του ''Ποιος είναι πρωινιάτικά'' αλλά και μέσα από τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, έκανε κάποιες αποκαλύψεις την Τρίτη 5/7 μέσα από την εκπομπή σχετικά με την επιστροφή του καλού της στην Ελλάδα.

Η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι οι παίκτες θα συναντήσουν με το που φτάσουν τους γονείς τους. Αυτό τελικά συνέβη κανονικά και από είπε η Μαρία μετά από επικοινωνία, που είχε με την μητέρα του Άρη, ο ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και μάλιστα τους ζήτησε 13 κουτιά γαλακτομπούρεκο για να κεράσει την παραγωγή.

«Η μητέρα του μου μετέφερε ότι ήταν έντονες οι στιγμές, στιγμές συγκίνησης… Ο περιβόητος Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τη μητέρα του 13 κουτιά γαλακτομπούρεκο από ένα γνωστό ζαχαροπλαστείο στην Θήβα. Κέρασε όλη την παραγωγή και τις οικογένειες των παιδιών.

Ήταν αδυνατισμένος σε υπερβολικό βαθμό. Το πιο συγκινητικό ήταν ότι είχε πολύ μεγάλη προσμονή να τους δει και να τους αγκαλιάσει…». «Πιστεύω ότι είναι ένα ψέμα και δεν θα συμβεί απόψε αυτό το πράγμα».