Survivor 5 - ημιτελικός: "Είμαι περήφανη" - Η τρυφερή εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα

Εκείνος μάλιστα επέμενε να σηκωθεί να την φιλήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός:

Το παρών στον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 έδωσε φυσικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της) προκειμένου να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Αλεξάνδρα και της ζήτησε και τον λόγο, προκειμένου να κερδίσει όλα τα βλέμματα με την σιλουέτα της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι.

Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να σηκωθεί και να αγκαλιάσει την αγαπημένη του αλλά ο παρουσιαστής του ζήτησε να κάτσε στη θέση του!

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει το πρώτο πράγμα που θα κάνει με τον Στάθη Σχίζα

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, πέρα από τον Χρήστο Δάντη και τις ευχές του στην αγαπημένη του Ασημίνα, ένα μήνυμα για τον σύντροφό της θέλησε να στείλει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 5/7.

Η ίδια μίλησε για τον Στάθη Σχίζα με τα πιο τρυφερά λόγια, καθώς τόνισε πως τα συναισθήματά της για εκείνον είναι ακόμη πιο έντονα μετά από το μεγάλο διάστημα που ήταν χωριστά, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μαζί του, αφού τελειώσει το παιχνίδι και επιστρέψει στο σπίτι του.

«Είμαι μαζί του, τον στηρίζω. Θέλω να με έχει στήριγμα και να είμαι δίπλα του σε κάθε στιγμή γιατί κι εκείνος ήταν δίπλα μου σε κάθε μου στιγμή. Τώρα φθάνουμε στην τελική ευθεία. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω για τη σχέση μου.

Η σχέση μας πέρασε από πολλά κύματα και η απόσταση έκανε πιο έντονα τα συναισθήματα, οπότε πλέον είμαι σίγουρη για όλο αυτό. Μόλις βγει από το παιχνίδι, για δυο μέρες μετά την υπερένταση του τελικού και του ημιτελικού θα χρειαστεί να κοιμηθούμε. Θέλω να τον δω πιο prive, να καθίσουμε μαζί και να μου πει πώς τα πέρασε. Και μέτα κάποιο ταξίδι, ακόμη και με το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά.