Survivor 5 -τελικός: Έτρεξε κατά πάνω του και αγκαλιάστηκαν σαν να μην υπάρχει αύριο - Η τρυφερή στιγμή του Σοϊλέδη και της Αντωνά

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 -τελικός: Έτρεξε κατά πάνω του και αγκαλιάστηκαν σαν να μην υπάρχει αύριο - Η τρυφερή στιγμή του Σοϊλέδη και της Αντωνά

Δεν έχει μείνει πολύ ώρα ακόμα για την στιγμή που θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 5, καθώς όλοι συγκεντρώθηκαν ήδη, ενώ πολλοί δεν δίστασαν να αναφέρουν "ανοιχτά" μπροστά στις κάμερες την προτίμησή τους για τον παίκτη που επιθυμούν να πάρει το έπαθλο των 100.00 ευρώ.

Οι αγκαλιές του Σοϊλέδη και της Αντωνά στον τελικό του Survivor 5

Μέχρι να έρθει, όμως, αυτή η στιγμή ας σταθούμε στην εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά στο Άλσος, η οποία με το που έφτασε, έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Άρη Σοϊλέδη και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr το κατέγραψε. Ο έρωτάς τους έχει συζητηθεί πολύ και όχι άδικα, αφού φαίνεται πως δεν μπορούν να συγκρατηθούν.

Φαίνεται, μάλιστα, πως επέλεξε ξανά ένα μίνι φόρεμα σε ανοιχτό χρώμα, ωστόσο σε τελείως διαφορετικό ύφος σε σύγκριση με αυτό που φορούσε την βραδιά του ημιτελικού.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Αντωνά - Σοϊλέδης

«Είσαι το μεγαλύτερό μου έπαθλο»

όσο ο Στάθης Σχίζας με τον Άρη Σοϊλέδη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης του παίκτη που θα κρατήσει στα χέρια του το τρόπαιο, γεμίζοντας τις τσέπες του με 100.000 ευρώ, στο πλευρό τους, για να τους καθησυχάσουν, έστω και αν ακόμη δεν μπορούσαν να ιδωθούν, είναι οι γυναίκες της ζωής τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Μαρία Αντωνά αντίστοιχα.

Έτσι, μετά την ανάρτηση της πρώτης κατά την οποία δηλώνει την αμέριστη αγάπη και στήριξη για τον σύντροφό της, η δεύτερη θέλησε να κάνει μία εξομολόγηση για τον άντρα που πρόκειται να παντρευτεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Eίσαι το μεγαλύτερο μου έπαθλο! Οι μεγαλύτερες νίκες σου είναι αυτές που έχεις πετύχει σε αυτήν την ζωή , το ποσό έχεις παλέψει το ποσό έχεις βοηθήσει απλόχερα όλους γύρω σου ..το ποσό πάντα έδινες … Αξίζει σήμερα να είσαι ο νικητής ! Για το ποσό πολεμήθηκες για το ποσό κατηγορήθηκες για όλα όσα σε αδίκησαν ! Και γιατί απλά έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ σε νίκες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Σε λατρεύω #vamos #soiledis @survivorgreece @soiledis11», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.