Survivor 5: Ασημίνα για Δάντη - «Το πιο δύσκολο κομμάτι των σχολίων το πέρασε ο Χρήστος»

"Έσπασε" την σιωπή της για τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ασημίνα για Δάντη -  «Το πιο δύσκολο κομμάτι των σχολίων το πέρασε ο Χρήστος»

Το μεσημέρι της Τρίτης 12/7 η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» μετά το τέλος του Survivor 5. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να μιλήσει για την εμπειρία της στο παιχνίδι ενώ από την άλλη αναφέρθηκε για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη όπου πριν από λίγες ημέρες έκαναν και την πρώτη τους απόδραση.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν έμπαινε δεν ήξερα που πάω, ήταν σαν ρίσκο για εμένα. Στην αρχή είχα πει με τον Χρήστο ότι θα το προφυλάξουμε, μετά όμως όταν χάναμε σερί τα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού ήμουν σε άθλια κατάσταση και χρειαζόμουν ένα μήνυμα υποστήριξης. Έτσι ζήτησα από την κοπέλα που ετοίμαζε τα αρχεία της επικοινωνίας ότι να μου στείλει. Νομίζω ότι εκεί κατάλαβα πόσο ανάγκη έχω τους ανθρώπους.»

Η Ασημίνα αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που θα έκανε με τον Δάντη μετά το survivor 5

Η Ασημίνα Χαζηανδρέου έφτασε πάρα πολύ κοντά στην πηγή του τελικού του Survivor 5, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και η πορεία της έληξε το βράδυ της Τρίτης 5/7 στον μεγάλο ημιτελικό, που διεξήχθη στο θέατρο του Γαλατσίου.

Το αθλητικό κορίτσι λοιπόν, αφού δεν άκουσε το όνομα της στην τελική δυάδα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ''love it'' και μεταξύ άλλων μίλησε για τον καλό της, τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος ήταν εκεί και φυσικά τραγούδησε το τραγούδι, που της έχει αφιερώσει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα, που θα έκανε φεύγοντας θα ήταν να μείνουν οι δύο τους μαζί.