Survivor All Star: "Κλείδωσε" το πρώτο πρόσωπο που θέλει ο Ατζούν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Σχεδόν πριν από έναν μήνα ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αναμφίβολα το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε πολύ δανατά χαρτιά ωστόσο μόνο ένας μπορούσε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Από την άλλη, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως φαίνεται το Survivor θα συνεχίσει κανονικά για ακόμη μια χρονιά καθώς ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρώην παίκτες για να δει πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες.

Το πρώτο πρόσωπο που "κλείδωσε" για το Survivor All Star

Πολλά ονόματα είναι εκείνα τα οποία ακούγονται τον τελευταίο καιρό ωστόσο για ένα όνομα έχει γίνει ντόρος. Όπως φαίνεται «κλείδωσε» ο πρώτος παίκτης. Ο Γιώργος Ταλάντσεφ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν αγωνιστικά στον πιο πρόσφατο κύκλο του ριάλιτι.

Ο απαράβατος όρος σε παίκτες και ΣΚΑΪ για να γίνει το Survivor All Star

Λίγο καιρό μετά το φινάλε του Survivor 5, στον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί κάνουν πλάνα για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, επιθυμώντας, όπως έχει εκφραστεί, να κάνουν την All Star έκδοση του παιχνιδιού.

Το Survivor All Star θα περιλαμβάνει, όπως σχεδιάζεται, όλους τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, αν και δεν είναι λίγα τα «εμπόδια», που έχουν συναντηθεί έως τώρα, σε τέτοιο βαθμό που γίνονται σκέψεις για το αν θα χρειαστεί να γίνει... παύση για έναν χρόνο και να γίνει μια δυναμική επαναφορά τη σεζόν 2023-2024.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr