Η σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια 2 μήνες μήνες μετά το τέλος του Survivor 5

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια 2 μήνες μήνες μετά το τέλος του Survivor 5

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Τάκη Καραγκούνια κι όσα έλεγε μέσα στο Survivor για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη, την ώρα που με την Μαρία Αντωνά είναι στα "μαχαίρια".

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Με τον Τάκη Καραγκούνια ποια είναι η σχέση σου σήμερα;

Με το που βγήκα από το παιχνίδι, βρήκα πολλά μηνύματά του στο Instagram. Μου ζήτησε συγγνώμη για ό,τι μου έκανε μέσα στο Survivor κι αναθεώρησε τη γνώμη του για εμένα. Μου πρότεινε να γίνουμε φίλοι και να βγούμε για καφέ να τα πούμε. Έχουμε κάνει πολλές φορές βιντεοκλήση με τον Τάκη μετά το Survivor.

Η σχέση του Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια 2 μήνες μήνες μετά το τέλος του Survivor 5

Με τον Άρη και τη Σοφιάννα τι «έπαιξε» πραγματικά;

Σε παρακαλώ να γράψεις ότι δεν είδα ποτέ κάτι σοβαρό με τον Άρη και τη Σοφιάννα, ούτε να φιλιούνται ούτε τίποτα… Έβλεπα απλώς μια ιδιαίτερη συμπάθεια και θεωρούσα ότι υπήρχε ένα φλερτ, το οποίο και σχολίασα με χιούμορ. Και το κλείνουμε εδώ γιατί έχει ανακυκλωθεί πολύ αυτό.

Όλη η αλήθεια για τα χρήματα που πήρε

Ιδιαίτερα ενεργός είναι τις τελευταίες μέρες στα social ο διάσημος κομμωτής και πρώην Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς μετά τα βιντεο του για την Μαρία Αντωνά, λίγη ώρα πριν το απόγευμα της Κυριακής 14/8 αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα τα οποία εξασφάλισε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ο γνωστός make up artist κάνοντας αναρτήσεις στο instagram ανέφερε πως τα χρήματα θα δοθούν στη μητέρα του η οποία έχει άμεση ανάγκη, αλλά και σε δύο φιλοζωικές οργανώσεις που τα έχουν ανάγκη, και όπως χαρακτηριστικά είπε για εκείνον δεν θα περισσέψει κάτι.

«Ήθελα επίσης να πω ότι αυτά τα λεφτά που θα πάρω από το Survivor, τα οποία είναι λίγα γιατί δεν έκλεισα πολύ καλό συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής, (το έκανα για άλλο λόγο και πήγα στο Survivor) αυτά τα λιγοστά χρήματα θα πάνε στη μαμά μου γιατί έχει ανάγκη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα χρήματα θα πάνε σε δύο φιλοζωικές και τι έμεινε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ… σχεδόν τίποτα… γιατί η μαμά μου χρειάζεται αρκετά λεφτά, οι φιλοζωικές χρειάζονται αρκετά λεφτά, άρα ότι έβγαλα θα πάνε εκεί.