Αποκλειστικό! Κόβεται το Rodeo! Τα λεφτά, οι διαφωνίες με το κανάλι και όλο το παρασκήνιο!

Αποκλειστικό! Κόβεται το Rodeo! Τα λεφτά, οι διαφωνίες με το κανάλι και όλο το παρασκήνιο!

Μια είδηση έσκασε πριν από λίγα λεπτά και τάραξε τα πηγαδάκια της showbiz.

To Rodeo η εκπομπή του ΣΚΑΙ που βρίσκεται στον αέρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν φτάνει στο τέλος της! Σήμερα, νωρίς το μεσημέρι όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr ανακοινώθηκε στην εταιρεία παραγωγής πως η συνεργασία κόβεται και πως οι παρουσιαστές θα πρέπει να αποχαιρετήσουν σιγά σιγά το τηλεοπτικό τους κοινό καθώς η πόρτα κλείνει. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αντέχετε να δείτε την Κατερίνα Δαλάκα πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Όλα αυτά που σας αποκαλύπτουμε και θα σας αποκαλύψουμε στο Youweekly.gr και στο Τάδε Effie παρακάτω είναι επιβεβαιωμένα από άτομο που βρίσκεται μέσα στην εκπομπή!

Η παραγωγή οφείλει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στους παρουσιαστές χρήματα εδώ και πάρα πολύ καιρό και ενώ συνέχεια τους διαβεβαίωνε πως θα καλυφθούν οι ανάγκες αυτές, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ κι έτσι αντί να βρεθεί κάποια άλλη συμβιβαστική λύση αποφασίστηκε το κόψιμο της εκπομπής!

Οι ίδιοι οι παρουσιαστές είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και άγνωστο παραμένει αν η εκπομπή θα βγει στον αέρα σήμερα για να αποχαιρετίσουν το κοινό ή αν θα κλείσουν την εκπομπή την Παρασκευή, στο τέλος δηλαδή της εβδομάδας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παραγωγή είναι εξωτερική, δηλαδή δεν ανήκει στον ΣΚΑΙ απλώς η εκπομπή προβάλλεται από την συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου!