Χρησιμοποιείς λεμόνι στο φαγητό σου; Μόλις διαβάσεις αυτό θα ανατραπούν τα πάντα

Χρησιμοποιείς λεμόνι στο φαγητό σου; Μόλις διαβάσεις αυτό θα ανατραπούν τα πάντα

Γιατί να πετάμε τη φλούδα του λεμονιού όταν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και αυτή, με το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, στα φαγητά και γλυκά μας;

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε; Απλά. Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θα σας ξετρελάνει: Το πιο αφράτο κέικ γεμιστό με σοκολάτες Mars!

Όταν το λεμόνι παγώσει, πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα ΟΛΑ σας τα φαγητά.

Δείτε ακόμη: Φτιάξε το πιο νόστιμο κέικ με πορτοκάλι και γιαούρτι (video)

Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού. Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας.