Προσφορά σοκ στα Lidl - Το προϊόν που τρώμε με τα πάντα σε έκπτωση! Τώρα μόνο με 0,49 ευρώ

Τρέξτε να το προλάβετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσφορά σοκ στα Lidl - Το προϊόν που τρώμε με τα πάντα σε έκπτωση! Τώρα μόνο με 0,49 ευρώ

Μια νέα προσφορά σοκ έκανε την εμφάνισή της στα Lidl κι έχουν τρελαθεί όλοι! Έβαλαν σε έκπτωση το προϊόν που τρώμε με τα πάντα και τώρα κοστίζει μόνο 0,49 ευρώ!

Το αγαπούν μικροί και μεγάλοι και σίγουρα δεν λείπει ούτε μια μέρα από το σπίτι σας! Μπορείτε να το φάτε με όλα τα φαγητά και ειδικά με σαλάτες όπως χωριάτικη!

Αυτό είναι το προϊόν στα Lidl που τρώμε με τα πάντα και είναι σε προσφορά

Ρίξτε μια ματιά και στην δίαιτα με τοστ μιας και μιλάμε για ψωμί! Χάνεις στο άψε σβήσε 4 κιλά

Lidl προσφορά; ψωμί

Απίστευτο! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κόβουμε το ψωμί - Το κάναμε λάθος

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι περισσότεροι τόσα χρόνια τώρα κόβουμε λάθος το ψωμί! Ένα βίντεο αποκαλύπτει τον σωστό τρόπο και πραγματικά θα πάθετε πλάκα.

Αν και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια όσοι προσέχουν την διατροφή τους έχουν περιορίσει πολύ την κατανάλωση του ψωμιού, υπάρχουν ακόμα πολλοί που συνοδεύουν το φαγητό τους με αυτόν τον γευστικό υδατάνθρακα.

Ο περισσότερος κόσμος κόβει το ψωμί από την κορυφή προς τα κάτω. Με αυτή την τεχνική θα έχετε παρατηρήσει ότι λογικά πολύ δύσκολα καταφέρνατε να έχετε λεπτοκομμένες φέτες, ειδικά σε αφράτο ψωμί που κουνιέται καθώς κόβεται.

Αυτός ο τρόπος σύμφωνα με την γνωστή σεφ Sarah Jampel είναι λάθος.Επομένως τι δεν κάνουμε σωστά;Αντί να ξεκινάτε από την κορυφή και να καταλήγετε σταδιακά στο τέλος, γυρίστε το ψωμί στο πλάι και ξεκινήστε από εκεί να το κόβετε. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε από την αρχή κόρα και θα είναι πιο εύκολο να κόψετε στο πάχος που θέλετε τη φέτα σας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και δοκιμάστε το:

TAGS