Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σούπερ προσφορές στα Lidl - Αφορούν όλους τους καταναλωτές

Έχουν ήδη ξεκινήσει για αυτό τρέξε να προλάβεις

Σούπερ προσφορές στα Lidl - Αφορούν όλους τους καταναλωτές
FOOD NEWS 12.08.2020 13:35
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Τα Lidl αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν σούπερ προσφορές σε αρκετά προϊόντα των καταστημάτων τους και αφορούν όλους του καταναλωτές, καθώς πρόκειται για τρόφιμα που τρώμε όλοι μας.

Από την Δευτέρα 10/8 η αγαπημένη αλυσίδα super market έριξε τις τιμές της και πρέπει να τρέξεις αν θέλεις να τις προλάβεις, αφού σίγουρα θα... γίνουν καπνός από τα ράφια.

Τιμές με έκπτωση -30% θα βρεις σε φρούτα, μπριζόλες και ψωμί, ενώ εδώ θα βρεις και πολλές ακόμη που θα λήξουν σύντομα. Ενώ ανακοίνωση βγήκε και για προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Αυτές είναι οι σούπερ προσφορές των Lidl

Lidl προσφορές

Η Lidl μπήκε στο Οικουμενικό Σύμφωνο! Αν είστε πελάτης τους σας αφορά!

Η Lidl, όπως και άλλες εταιρίες του Ομίλου Schwarz, δεσμεύθηκε για τους στόχους του Οικουμενικού Συμφώνου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογράφοντας σχετική συμφωνία. Αν είστε πελάτης τους, σας αφορά.

Η εταιρία δεσμεύθηκε να εφαρμόσει πιστά τις δέκα αρχές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη βιωσιμότητα, στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των κοινωνικών προτύπων, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Η προσχώρηση στο Οικουμενικό Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Lidl για βιωσιμότητα.

«Το Οικουμενικό Σύμφωνο προσφέρει ένα πλαίσιο προσανατολισμού για τη δέσμευσή μας για μια οικονομική, οικολογική και κοινωνικά βιώσιμη επιχειρηματικότητα», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Lidl Οικουμενικό Σύμφωνο

Η Lidl δεσμεύεται για την εταιρική δέουσα επιμέλεια και τη συνεχή βελτίωση των κοινωνικών και οικολογικών προτύπων στην αλυσίδα αξίας της. Μεταξύ άλλων, αυτό αποτυπώνεται σαφώς στο ενημερωμένο και διευρυμένο έγγραφο ανάλυσης θέσεων σχετικά με την εταιρική δέουσα επιμέλεια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία του περιβάλλοντος κατά την αγορά εμπορευμάτων. Το πλήρες έγγραφο καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της Lidl για τη βιωσιμότητα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://corporate.lidl-hellas.gr/responsibility/position-papers

Στη χώρα μας, η Lidl λαμβάνει σειρά μέτρων για να διασφαλίσει την τήρηση της εταιρικής δέουσας επιμέλειας. Μεταξύ άλλων, η Lidl προωθεί τη διαφάνεια στο πλαίσιο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις βιωσιμότητάς της, στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Με την προσχώρησή της στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, η Lidl υπογραμμίζει περήφανα τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, ιδίως όσον αφορά στις υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της στη μάρκα Lidl.

Ρίξτε μια ματιά, επίσης, και σε αυτό: Lidl - ανακοίνωση: Χάρισε προϊόντα αξίας 20.000 ευρώ σε αυτούς του 6 δήμους!

Λίγα λόγια για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ

Το Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών ιδρύθηκε το 2000. Θεωρείται η μεγαλύτερη και σημαντικότερη πρωτοβουλία βιωσιμότητας στον κόσμο. Πάνω από 13.000 εταιρίες, από περισσότερες από 160 χώρες, έχουν δεσμευτεί για υπεύθυνη, βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο του οργανισμού στη διεύθυνση https://www.unglobalcompact.org/

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λήγουν σε λίγες ημέρες οι προσφορές των Lidl - Τις χρειάζονται όλοι οι καταναλωτές

Προσοχή! Ανακοίνωση των Lidl - Αφορά κυρίως τις γυναίκες

TAGS
Share