Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Lidl: Χαμήλωσαν τις τιμές στα προϊόντα τους - Τι θα ανακοινώσουν την Δευτέρα 16/11

Μάθετε πρώτοι εδώ!

Lidl: Χαμήλωσαν τις τιμές στα προϊόντα τους - Τι θα ανακοινώσουν την Δευτέρα 16/11
FOOD NEWS 13.11.2020 11:25
Από Youweekly Team

Κάθε εβδομάδα τα σούπερ μάρκετ Lidl χαμηλώνουν τις τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα τους και οι προσφορές αυτές ξετρελαίνουν το καταναλωτικό κοινό! Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε τι πρόκειται να "πέσει" από Δευτέρα 16/11!

Κοτόπουλα, πανσέτες και διάφορα άλλα τρόφιμα θα έχουν την τιμητική τους! Δείτε παρακάτω την λίστα:

Αυτά τα προϊόντα μπαίνουν σε προσφορά από Δευτέρα 16/11 στα Lidl

Lidl προσφορές lockdown

Lidl προσφορές Δευτέρα 16/11

Διαβάστε εδώ ποιο προϊόν Lidl ανακλήθηκε πρόσφατα!

"Σεισμός" στην αγορά από τα Lidl - Σούσουρο με την κίνηση της αλυσίδας μετά την ανακοίνωση του lockdown

Η Lidl φέρνει σεισμό στην αγορά και στον ανταγωνισμό της αφού παρά το lockdown που ανακοινώθηκε εχθές Πέμπτη 5 Νοεμβρίου άνοιξε το νέο της κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα δίνοντας μια ευκαιρία στον κόσμο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο με νέες θέσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση των Lidl για το νέο κατάστημα που άνοιξαν εν όψη lockdown

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το νέο της κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα, επί της λεωφόρου Πειραιώς 205-209 & Χαμοστέρνας, τηρουμένων όλων των κανόνων προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.297 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις στάθμευσης σε 2 επίπεδα καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων στο ισόγειο πάρκινγκ.

Με στόχο τη βέλτιστη πλοήγηση και την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, η πρόσβαση στο κατάστημα γίνεται με κυλιόμενες σκάλες, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος και προσφέρονται ειδικά καρότσια αγορών για τα παιδιά.

Δίνοντας έμφαση στη «φρεσκάδα», η Lidl Ελλάς ενσωματώνει ολοένα και περισσότερα ελληνικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα τόσο με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας όσο και επώνυμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε αγαπημένες μάρκες και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αδιαπραγμάτευτης ποιότητας.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων αλλά και με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, η εταιρία διασφαλίζει πέρα από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της.

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

SOS είδηση για τα Lidl - Σε 18 καταστήματα της Ελλάδας αποφασίστηκε να...

Συναγερμός σε κατάστημα των Lidl - Τραγωδία για την αλυσίδα στην περιοχή της...

Share