Lidl - προσοχή: Αποσύρεται άμεσα από το σπίτι σας αυτό το προϊόν!

Δείτε ποιο είναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lidl - προσοχή: Αποσύρεται άμεσα από το σπίτι σας αυτό το προϊόν!

Σε μια απόσυρση προϊόντος πέρασε ο ΕΦΕΤ πριν από λίγο καιρό όσον αφορά ένα τυρί τύπου φέτα που βρίσκεται στα καταστήματα Lidl!

Αυτό είναι το προϊόν που αποσύρεται από τα Lidl

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άμεση απόσυρση του συνόλου των παρτίδων που αφορούν σε λευκό τυρί άλμης από αγελαδινό γάλα, με την εμπορική ονομασία «ΓΑΛΠΟ», σε πλαστικούς περιέκτες των 900 γραμμαρίων, 1 κιλού και 2 κιλών έκαστο, που παράγεται στην εταιρεία: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ, 5ο χλμ. ΕΟ Τρικάλων – Πύλης και πωλείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση: ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, λόγω πλήρους έλλειψης αναγραφής της χώρας προέλευσης του γάλακτος, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, για την αποφυγή παραπλάνησης των καταναλωτών.

Τα προϊόντα χαρακτηρίστηκαν μη κανονικά ως προς την επισήμανση και η απόσυρση έγινε για την αναγραφή από την παραγωγό εταιρεία της απαιτούμενης από τη νομοθεσία πληροφόρησης για τη χώρα προέλευσης του γάλακτος, σύμφωνα με τα στοιχεία αγοράς – προμήθειας γάλακτος και παραγωγής τελικών προϊόντων. Στο σημείο να σας θυμίσουμε, μια ακόμα ανάκληση του ΕΦΕΤ.

Δείτε εδώ και ποιο ακόμα προϊόν ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ προσφάτως!

Απόσυρση προϊόντος Lidl

Πηγή: Autodioikisi.gr

Ανάκληση προϊόντος στα Lidl - Αν το έχετε αγοράσει μπορεί να βρείτε μέσα μούχλα

Ανάκληση προϊόντος στα Lidl

Θεσσαλονίκη, 28/05/2020. Η εταιρεία Conditess-Feine Kuchen GmbH προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος "Mister Choc Κρουασάν με γέμιση κεράσι, 4x85g”, με ημερομηνία λήξης 15/06/2020 και LOT L20108.

Αξιότιμοι πελάτες,

σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία Conditess-Feine Kuchen GmbH προχωράει σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος "Mister Choc Κρουασάν με γέμιση κεράσι, 4x85g ”, με ημερομηνία λήξης 15/06/2020 και LOT L20108, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση μούχλας στη γέμιση του προϊόντος μεμονωμένων συσκευασιών.

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν "Mister Choc Κρουασάν με γέμιση κεράσι, 4x85g ”, με ημερομηνία λήξης 15/06/2020 και LOT L20108, να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Όπως πάντα και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω μέτρα. Η Lidl Hellas έχει δεσμευτεί προς τους πελάτες της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.

TAGS