Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πανζουρλισμός στα Lidl - Έγινε γνωστό πως από την Δευτέρα....

Μην το χάσετε

Πανζουρλισμός στα Lidl - Έγινε γνωστό πως από την Δευτέρα....
FOOD NEWS 13.12.2020 07:00
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πανζουρλισμός επικρατεί με το φυλλάδιο που έβγαλαν τα Lidl Ελλάδας με τις προσφορές τους. Ισχύουν από 14/12 έως 20/12 και έχουν ανάγκη για το σπίτι και το ψυγείο σας σε χαμηλές τιμές που δεν πρέπει να χάσετε.

Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη σελίδα της γνωστής αλυσίδας στο Facebook, είδαμε ένα teaser, το οποίο προαναγγέλλει τις προσφορές που θα δούμε από την ερχόμενη Δευτέρα 14/12. Εκτός από τις προσφορές. Δείτε τες όλες εδώ.

Αυτές είναι οι προσφορές των Lidl από Δευτέρα

Δείτε επίσης, σε ποια καταστήματα των Lidl Ελλάδας εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Έκτακτες παροχές από την Lidl - Δίνει 6 εκατομμύρια σε...

Η Διοίκηση της Lidl Ελλάς αποφάσισε τη χορήγηση επιπλέον έκτακτης παροχής ύψους 1,2 εκατ. ευρώ που θα δοθεί στους εργαζομένους, λίγο πριν το τέλος του οικονομικού έτους της εταιρίας, τον Φεβρουάριο του 2021.

Η δεύτερη αυτή έκτακτη ενίσχυση, αποτελεί συνέχεια της έκτακτης παροχής ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και αποτελεί την ελάχιστη κίνηση αναγνώρισης της προσπάθειας όλων των εργαζομένων, και ειδικά αυτών της πρώτης γραμμής, στα καταστήματα και τα εφοδιαστικά κέντρα.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σταθερό ετήσιο πρόγραμμα διατακτικών που λαμβάνει εδώ και χρόνια το προσωπικό της Lidl Ελλάς κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα, δίνοντας συνολικά επιπρόσθετες παροχές ύψους 3 εκατ. ευρώ. Έτσι, οι συνολικές παροχές σε επίπεδο 12μηνου για το τρέχον οικονομικό έτος αγγίζουν πλέον τα 6 εκατ. €, ενώ τα ποσά επιμερίζονται με τη μορφή διατακτικών τροφίμων σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Και αυτό, επιπρόσθετα των άνω του μέσου όρου της αγοράς μισθών που ήδη παρέχει η εταιρία.

Lidl παροχές 6 εκατομμυρίων σε εργαζόμενους

Οι εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς επέδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής απόδοσης, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πάθος και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Και η εταιρία στέκεται για ακόμη μια φορά δίπλα τους, για να επιβραβεύσει την αδιάκοπη προσπάθειά τους.

"Αναγνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με πρωτόγνωρες συνθήκες. Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι άνθρωποί μας, κι ειδικά αυτοί που εργάζονται στην πρώτη γραμμή, προχωράμε σε ακόμη μία έκτακτη ενίσχυση, πλέον των τακτικών παροχών που δίνουμε κάθε χρόνο. Ο κάθε ένας και η κάθε μία στην ομάδα της Lidl Ελλάς υπερβαίνει καθημερινά τον εαυτό του και τον εαυτό της, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα λείψει τίποτα σε κανένα σπίτι", δήλωσε σχετικά ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Ακόμα και στα δύσκολα, η Lidl Ελλάς ξέρει να αγκαλιάζει την ομάδα της και να επιβραβεύει την προσπάθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Με ευελιξία, συνεχή προσαρμογή και κατανόηση, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους εργαζομένους της και αποτελεί τον ασφαλέστερο και ισχυρότερο συνοδοιπόρο τους.

Πηγή: Capital.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός στα Lidl - Αποσύρει εκτάκτως τρόφιμο

Πελάτες των Lidl προσοχή: Σοβαρη υπενθύμιση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

TAGS
Share