Το πιο ωραίο ψαράκι στην παραλία - Που θα το βρείτε

Ειδικά γι' αυτή την σεζόν είναι ότι πρέπει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιο ωραίο ψαράκι στην παραλία - Που θα το βρείτε

Η ταβέρνα «Μπούνος Ψαροσαβούρας» στο Ναύπλιο είναι το meeting point των κατοίκων της Αργολίδας και όχι μόνο και ο κύριος λόγος είναι τα φρέσκα και νόστιμα πιάτα του, που μυρίζουν θάλασσα!

Για φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στο λιµάνι του Ναυπλίου, όλοι οι δρόµοι καταλήγουν στην ταβέρνα «Μπούνος Ψαροσαβούρας»! Εδώ και δύο δεκαετίες ο Γιώργος Μπούνος και η οµάδα του, χάρη στο µεράκι, την καλή διάθεση και την ευγένειά τους, έχουν κάνει το στέκι σηµείο αναφοράς των καλοφαγάδων!

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Σε έναν οικείο και ζεστό χώρο, η περίφηµη ταβέρνα που κάποτε «άκουγε» στο όνοµα «Σαβούρας» και τώρα έχει µετονοµαστεί σε «Μπούνος Ψαροσαβούρας», προτείνει φρέσκα ψάρια Αργοσαρωνικού και οστρακοειδή από Αϊ-Στράτη, Σκύρο, Ευβοϊκό και Κορινθιακό που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γαστρονοµικές επιθυµίες. Εδώ θα απολαύσεις τη νοστιµότερη γαριδοµακαρονάδα µε λιγκουίνι που έχεις δοκιµάσει ποτέ, ενώ εξίσου φανατικούς θαυµαστές έχουν τα αχνιστά µύδια, το ψητό χταπόδι, οι εξαιρετικές ψαρόσουπες αλλά και η καταπληκτική αστακοµακαρονάδα που... απλά µένει αξέχαστη!

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Όλα αυτά σε ένα όµορφο, οικείο, οικογενειακό περιβάλλον και σε εξαιρετικές τιµές!

Μπούνος Ψαροσαβούρας

Info

Ταβέρνα «Μπούνος Ψαροσαβούρας»: Μπουµπουλίνας 77, Ναύπλιο, τηλ. 2752027704, www.psarosavouras-bounos.gr, mpounos