Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Ουρές» από σήμερα (8/8) στα Lidl - Αν δεν βιαστείτε θα εξαντληθούν

Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

«Ουρές» από σήμερα (8/8) στα Lidl - Αν δεν βιαστείτε θα εξαντληθούν
FOOD NEWS 08.08.2022 09:33
Από Youweekly Team

Όπως δηλώνει και το ίδιο το Lidl μέσα από τις διαφημίσεις του, έχει δεσμευτεί να φέρει στους καταναλωτές, προϊόντα υψηλής ποιότητας, μοναδικής φρεσκάδας και πάντα χαμηλής τιμής.

Κάπως έτσι, από σήμερα (8/8) σε όλα τα καταστήματα θα εντοπίσετε φοβερές εκπτώσεις σε προϊόντα που χρειάζεται καθημερινά κάθε σπίτι (δείτε εδώ σε ποια προϊόντα έχει μπει 30% έκπτωση).

Οι προσφορές των Lidl

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα του Lidl που θα βρείτε σε προσφορά σε όλα τα καταστήματα από σήμερα (8/8).

Προσοχή! Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Η τοποθέτηση της διοίκησης των Lidl για το νέο βραβείο

Βάσει των διεθνών κριτηρίων αξιολόγησης ESG του CR Index, του Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας, η Lidl Ελλάς διακρίθηκε αποσπώντας Silver Award αλλά και Έπαινο για την Αγορά (Marketplace Award). Η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στις 17 κορυφαίες επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του υψηλού κύρους και διεθνώς αναγνωρισμένου δείκτη μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης CR Index για τις πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης & κριτηρίων ESG που εφαρμόζουν, με άλλη μια διάκριση να έρχεται εσχάτως.

«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στις στρατηγικές συνεργασίες που δυναμώνουν την προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης. Έχουμε αυξημένη ευθύνη απέναντι στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και στη διασφάλιση υγιών συνεργασιών με τους προμηθευτές μας.

Ενισχύουμε την αειφορία της ελληνικής παραγωγής και επενδύουμε σε συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς. Περιορίζουμε το όποιο αρνητικό αποτύπωμα της επιχειρηματικής μας δράσης στο περιβάλλον, πρωτοπορούμε με σαφείς χρονικές δεσμεύσεις στη μείωση της χρήσης πλαστικού και την υλοποίηση δράσεων που προωθούν την ανακύκλωση, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της ενέργειας που απαιτεί η επιχειρηματική μας δράση. Δρούμε ως ένας υπεύθυνος εργοδότης, διατηρώντας άριστες συνθήκες εργασίας και φροντίζοντας να αναπτύσσουμε τις δεξιότητες των εργαζόμενών μας. Όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται στη διάκρισή μας στο CR Index 2021-2022», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

Με όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους, η Lidl Ελλάς επενδύει με συνέπεια στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών «υπεύθυνου επιχειρείν» και έτσι αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να συνεισφέρει ενεργά στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές και τον πλανήτη μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τα Lidl - Η είδηση που έφερε χαμόγελα

Η ανακοίνωση που αναστάτωσε ΑΒ Βασιλόπουλο και Lidl - Ποια κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιστρέφει

TAGS
Share