Βαρέθηκες το δωμάτιό σου; Πώς να το ανανεώσεις σε χρόνο dt!

Εύκολα & Γρήγορα!

Βαρέθηκες το δωμάτιό σου; Πώς να το ανανεώσεις σε χρόνο dt!

Θες να αλλάξεις το δωμάτιό σου αλλά δεν έχεις καθόλου χρόνο και ενέργεια να σπαταλήσεις;

Σου έχουμε τη λύση! Το Youweekly.gr σου δείχνει πως να κάνεις ένα ολόκληρο makeover στο δωμάτιό σου μέσα σε μόλις 30 λεπτά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έπεσε σοκολάτα σε λευκό; Το κόλπο για να αφαιρέσεις τον λεκέ σε 4 βήματα!

Δοκίμασε να βάλεις διαφορετικές υφές στον τοίχο

Όταν έχετε έναν τοίχο μόνο με πλαισιωμένες εικόνες, συχνά φαίνεται flat. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι να γίνει πιο ενδιαφέρον ένας τοίχος. Eίναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η προσθήκη απροσδόκητης υφής, όπως μια γιρλάντα ή φωτάκια. Καλή ιδέα είναι επίσης να τοποθετήσεις τυπωμένα γράμματα με αγαπημένα σου ρητά.

Άλλαξε τη θέση του κρεβατιού σου

Δείτε ακόμη: 4+1 must have αντικείμενα από το Zara για το απόλυτο γυναικείο δωμάτιο!

Ίσως το πιο απλό που θα μπορούσες να κάνεις για να αλλάξεις την όψη του δωματίου σου, είναι να αλλάξεις το που βλέπει το κρεβάτι σου. Με ένα μόνο βήμα και θα δεις το δωμάτιό σου να είναι εντελώς διαφορετικό!

Άλλαξε τα μικρά αντικείμενα

Εάν έχεις το φωτιστικό δεξιά, βάλτο αριστερά και πάει λέγοντας...Με το να κάνεις μικρές αλλαγές δεν θα κουραστείς καθόλου και θα έχεις ανανεώσει το δωμάτιο σου χωρίς να το έχεις πάρει χαμπάρι!

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η λύση για αστραφτερούς καθρέφτες!

Βάλε μια διαφορετική κουρτίνα

Η κουρτίνα παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς φωτίζεται το δωμάτιο. Βάλε μια κουρτίνα με διαφορετική απόχρωση και νομίζεις ότι έχεις μπει σε ένα δωμάτιο που δεν είναι καν δικό σου! Τόσο απλά!