Έχετε μικρό χώρο στην κουζίνα; Όμορφες ιδέες για την διακόσμηση της!

διαμορφώστε τον με στιλ

Έχετε μικρό χώρο στην κουζίνα; Όμορφες ιδέες για την διακόσμηση της!

Μπορεί να έχετε μικρή κουζίνα, παρόλα αυτά μπορείς να την διακοσμήσεις με τρόπους που θα λατρέψεις!

Τραπέζι σε συρτάρι Μια πολύ απλή και έξυπνη λύση για να μπορείτε να απολαμβάνετε το φαγητό σας στην μικρή σας κουζίνα είναι να φτιάξετε ένα συρτάρι μέσα από το οποίο θα βγαίνει ένα τραπεζάκι. Όταν δεν θα το χρειάζεστε θα μπορείτε και πάλι να το βάζετε μέσα στο συρτάρι μέχρι την επόμενη φορά που θα θέλετε και πάλι να φάτε. Όσο για τις καρέκλες, αυτές μπορείτε να τις φέρνετε από κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού, όπως είναι η τραπεζαρία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 100 διαφορετικοί & οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τον καναπέ σας!

6 Λόγοι να Βάλετε στην Κουζίνα σας Αυτά τα Πλακάκια

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε ένα τραπέζι το οποίο θα μπαινοβγαίνει από κάποιο συρτάρι της κουζίνας.
Ανακλινόμενο τραπέζι Εάν η κουζίνα σας είναι πολύ μικρή και δεν χωράει ούτε ένα τραπέζι για δύο, τότε κρεμάστε στον τοίχο μια ανακλινόμενη επιφάνεια και κρεμάστε σε γαντζάκια στον τοίχο πτυσσόμενες καρέκλες. Τα έπιπλα της τραπεζαρίας θα μετατρέπονται σε διακοσμητικά στοιχεία του τοίχου κάθε φορά που θα τελειώνετε το φαγητό σας.

4 Υπέροχες Ιδέες για να Ανανεώσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Αυτό το τραπέζι γίνεται από κάδρο στον τοίχο, τραπέζι για φαγητό.
Τραπέζι σε περίεργο σχήμα Δεν σημαίνει πως πρέπει αναγκαστικά να έχετε ένα τέλειο τετράγωνο ή ένα ορθογώνιο τραπέζι στην κουζίνα σας. Μπορείτε, αν ο χώρος σας είναι αρκετά μικρός και πρέπει να κόψετε ένα μέρος του τραπεζιού για να το χωρέσετε στην κουζίνα σας, να κάνετε αυτό ακριβώς. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ακολουθεί, το τραπέζι εφαρμόζει στον πάγκο της κουζίνας με αποτέλεσμα ένα κομμάτι του να κόβεται.

Δείτε πώς θα Καθαρίσετε Όλη την Κουζίνα Μέσα σε 20 Λεπτά

Δεν είναι απαραίτητο το τραπέζι σας να είναι τέλειο τετράγωνο...
Τραπέζι-πάγκος Δεν χρειάζεται το τραπέζι σας να έχει καρέκλες γύρω-γύρω αν αυτό δεν είναι εφικτό. Σκεφτείτε λίγο έξω από τα συνηθισμένα και φτιάξτε ένα μακρόστενο τραπέζι στο οποίο θα τρώτε στη σειρά, ο ένας δίπλα στον άλλον και όχι απέναντι.

Δείτε ακόμη: Κάνε το σαλόνι σου super πολυτελές! 7 tips που θα σε βοηθήσουν!

Ένα τραπέζι-πάγκος μπορεί να σας λύσει τα χέρια.
Τραπέζι ημικύκλιο και κάτι Όπως έχετε καταλάβει δεν χρειάζεται να έχετε τον άπειρο χώρο στην κουζίνα σας για να βάλετε ένα τραπέζι. Στην κουζίνα της παρακάτω φωτογραφίας, ο ιδιοκτήτης εκμεταλλεύτηκε έναν γωνιακό τοίχο και έβαλε ένα πολύ μικρό αλλά λειτουργικό τραπεζάκι και δύο σκαμπό για να κάνει τη δουλειά του.

Κάντε την Κουζίνα σας πιο Ζεστή με Αυτά τα 4 Tips

Αν δεν έχετε καθόλου χρόνο μπορείτε απλά να βάλετε ένα τραπέζι σε μια γωνία της κουζίνας.