IKEA: Αυτές οι κουρτίνες θα κάνουν το σπίτι σας περιοδικού! Βγήκαν σε προσφορά...

Μιλάμε για τιμή κάτω από 9 ευρώ!

IKEA: Αυτές οι κουρτίνες θα κάνουν το σπίτι σας περιοδικού! Βγήκαν σε προσφορά...

Αυτές οι κουρτίνες από το ΙΚΕΑ θα κάνουν το σπίτι σας περιοδικού! Βγήκαν σε προσφορά και κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ!

Τώρα που ο χειμώνας έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του, είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε το σπίτι σας! Οι ελαφριές κουρτίνες δίνουν τη θέση τους σε πιο βαριές και τα χαλιά βγαίνουν σιγά σιγά. Τα σπίτια μας άλλωστε, δείχνουν πάντα πιο όμορφα όταν είναι στρωμένα.

Σε αναζήτηση... κουρτίνας ήμασταν κι εμείς και ανακαλύψαμε το τέλειο σετ στα ΙΚΕΑ! Με διακριτικό σχέδιο, λευκές, σε τιμή σοκ και σε ποιότητα πολύ πιο ακριβή από 8,99 που κοστίζουν! Εσείς, ακόμα να τις πάρετε; Βγήκαν σε προσφορά οπότε σύντομα θα εξαντληθούν... Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ: Αν δεν έχετε αυτό το τραπέζι, το σπίτι σας «χάνει»! Βγήκε σε προσφορά...

IKEA: Αυτές οι κουρτίνες βγήκαν σε προσφορά...
IKEA κουρτίνες σε προσφορά...
IKEA προσφορά

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!

Αυτό είναι το απόλυτο αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ! Έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ και σίγουρα θα βγει sold out!

Πόσες φορές δεν είχατε ξαφνικές επισκέψεις και δεν ξέρατε πού... θα κάτσουν στο μικρό σας σαλόνι; Σίγουρα πολλές αλλά η λύση ήρθε από τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας "λύσει" τα χέρια!

Έβγαλαν ένα σκαμπό τόσο μικρό και κομψό, ώστε χωράει παντού και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό. Μάλιστα η τιμή του, είναι ακόμα πιο δελεαστική, αφού κοστίζει κάτω από 4 ευρώ! Το εντοπίσαμε και έχουν μείνει πολύ περιορισμένα κομμάτια, οπότε καλό είναι να σπεύστε! Δείτε το και σίγουρα θα ερωτευτείτε το πόσο πρακτικό είναι αμέσως! Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!


Ελεγμένο για: 100 kg
Διάμετρος καθίσματος: 32 cm
Πλάτος: 40 cm
Ύψος καθίσματος: 45 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 46 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.88 kg
Μεικτό βάρος: 1.91 kg