ΙΚΕΑ: Έχεις μικρό σαλόνι; Αυτός ο καναπές σε γκρι θα σε βολέψει! Μόνο με 179 ευρώ!

Είναι διθέσιος αλλά τεράστιος!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
ΙΚΕΑ: Έχεις μικρό σαλόνι; Αυτός ο καναπές σε γκρι θα σε βολέψει! Μόνο με 179 ευρώ!

Αυτός ο καναπές σε γκρι από τα ΙΚΕΑ θα σε βολέψει! Έχεις μικρό σαλόνι; Μόνο με 179 ευρώ θα γίνει δικός σου και θα μας θυμάσαι μια ζωή!

Είναι γεγονός πως αν ξεκινάς τώρα τη ζωή... μακριά από το σπίτι των γονιών σου, το πρώτο διαμέρισμα που βρήκες δεν θα είναι και τόσο μεγάλο. Όμως, τα ΙΚΕΑ έχουν πάλι τη λύση!

Έβγαλαν διθέσιο καναπέ σε γκρι μόνο με 179 ευρώ και έχουν προκαλέσει χαμό στην αγορά! Είναι από τους πιο φτηνούς που μπορείς να βρεις και σίγουρα αν τον αγοράσεις, θα μας θυμηθείς αφού αν και μικρούλης, βολεύει πολύ!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

ΙΚΕΑ διθέσιος καναπές φτηνός

Βρείτε το εδώ

Έχετε δει και το κόκκινο αντικείμενο, που χτυπάει κόκκινο σε πωλήσεις;

IKEA: Αυτός ο καναπές σε μπλε θα κάνει το σαλόνι σου σαν άλλο! Το έριξαν 100 ευρώ!

Αυτός ο καναπές από τα ΙΚΕΑ σε μπλε θα κάνει το σαλόνι σου σαν άλλο! Το έριξαν 100 ευρώ και κοντεύει να ξεπουλήσει! Δείτε φωτογραφία...

Είναι γεγονός πως ένα μόνο έπιπλο αρκεί για να κάνει την διαφορά σε ένα σπίτι... αλλά και σε ένα σαλόνι! Αν ο καναπές σου έχει παλιώσει, τα ΙΚΕΑ με αυτόν δίνουν την λύση!

Τον έριξαν και 100 ευρώ κάτω και έχει προκληθεί μακελειό στα καταστήματα αφού είναι τα top έπιπλα σε πωλήσεις! Ίσα που το προλαβαίνεις, μιας και έχουν μείνει πολύ λίγα τεμάχια! Να θυμίσουμε και ένα ακόμα τέλειο αντικείμενο σε κόκκινο για το οποίο είχαμε αναφερθεί εκτενώς...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

IKEA καναπές σε προσφορά

Βρείτε τον εδώ