ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο για το σαλόνι είναι κόκκινο και «χτυπάει» κόκκινο σε πωλήσεις! Βγήκε σε έκπτωση, με 5,99 ευρώ!

Δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια και αδειάζουν ξανά!

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο για το σαλόνι είναι κόκκινο και «χτυπάει» κόκκινο σε πωλήσεις! Βγήκε σε έκπτωση, με 5,99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο για το σαλόνι από τα ΙΚΕΑ είναι κόκκινο και «χτυπάει» κόκκινο σε πωλήσεις! Βγήκε σε έκπτωση, με 5,99 ευρώ κάντο δικό σου και μας ευχαριστείς αργότερα!

Είναι γεγονός πως τα βράδια που χαλαρώνεις, δεν θέλεις πολλά φώτα στο σαλόνι. Ούτε εσύ, ούτε και εμείς! Τα ΙΚΕΑ μας σκέφτηκαν και έκαναν κίνηση ματ!

Έβγαλαν το top αντικείμενο για το σαλόνι σε έκπτωση, και κοντεύει να ξεπουλήσει! Μόνο με 5,99 ευρώ πλέον, αν δεν πάρεις αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό θα χάσεις! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

ΙΚΕΑ προσφορές

Βρείτε το εδώ

Έχετε δει το top σετ καθαρισμού από τα ΙΚΕΑ;

ΙΚΕΑ: Γίνεται χαμός από αντικείμενα στο σαλόνι σου; Αυτό είναι το ρετρό κουτί που θα σε "σώσει"! Ταιριάζει σε όλα τα σπίτια!

Γίνεται χαμός από αντικείμενα στο σαλόνι σου και θες να δώσεις επιτέλους ένα τέλος; Αυτό είναι το ρετρό κουτί που θα σε "σώσει"! Ταιριάζει σε όλα τα σπίτια και είναι από τα ΙΚΕΑ!

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που είναι μανιακές με την οργάνωση και τώρα τελευταία βλέπεις πως επικρατεί "ταραχή" στο σπίτι σου, τότε σου έχουμε την λύση!

Το συγκεκριμένο κουτί, εκτός από οργάνωση σου προσφέρει και άλλη αύρα, καθώς είναι ασπρόμαυρο και έχει σχέδια λουλουδιών, που θα σου δώσουν μια μοναδική πινελιά στον χώρο σου.

Κοστίζουν λιγότερο από 5 ευρώ, οπότε αν θες μπορείς να αγοράσεις παραπάνω από ένα και να βάλεις επιτέλους μια τάξη στην ακαταστασία που επικρατεί γύρω σου.

ΙΚΕΑ ρετρό κουτί

Κάνε το δικό σου εδώ!

Ένα ακόμη αντικείμενο για το σαλόνι σου είναι και αυτό που κοστίζει μόνο 50 ευρώ. Είναι τεράστιο και θα το αλλάξει όλο.

TAGS