Θέλεις νιπτήρα για το μπάνιο σου; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις με μόνο 85 ευρώ

Οικονομικός και καλός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέλεις νιπτήρα για το μπάνιο σου; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις με μόνο 85 ευρώ

Θέλεις νιπτήρα για το μπάνιο σου; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις την πλέον οικονομική λύση, καθώς θα βρεις μόνο με 85 ευρώ. Και καλός αλλά και μια επιλογή που μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι σου, ενώ έχει μοντέρνο σχεδιασμό.

Ο νεροχύτης, γνωστός και ως νιπτήρας, είναι ένα μπολ που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των χεριών, πλύσιμο πιάτων, και άλλους σκοπούς. Ένας νεροχύτης έχει μία στρόφιγγα που παρέχουν ζεστό και κρύο νερό και μπορεί να περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό ψεκασμού που χρησιμοποιείται για ταχύτερο ξέβγαλμα. Ένας νεροχύτης συχνά βρίσκεται στο μπάνιο ή στη κουζίνα.

Είναι λοιπόν ένα έπιπλο που πρέπει να υπάρχει αναγκαστικά μέσα σε κάθε σπίτι, εμείς βρήκαμε μια πολύ οικονομική λύση στα ΙΚΕΑ, καθώς κοστίζει αρκετά φτηνά.Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις και μια ανανέωση στην κουζίνα σου πρέπει σίγουρα να δεις αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι υπέροχο και είναι σε έκπτωση.

Σε περίπτωση λοιπόν που φτιάχνεις στο σπίτι σου ή που του κάνεις μια ανανέωση ξέρεις που θα βρεις το πιο καλό και φτηνό.

 ΙΚΕΑ νιπτήρας

Θα τον βρεις εδώ

Εκτός από τον νιπτήρα αυτό το αντικείμενο για το μπάνιο από τα ΙΚΕΑ «σώζει» - Θα είναι πάντα τακτοποιημένο

Αν θέλεις να έχεις πάντα ένα καθαρό και τακτοποιημένο μπάνιο, τότε υπάρχουν μερικά αντικείμενα που «σώζουν» από την τον χαμό που μπορεί να επικρατεί. Με το παρακάτω μάλιστα από τα ΙΚΕΑ, θα είναι πάντα τακτοποιημένο. Ακόμη να το αγοράσεις;

Οι πετσέτες είναι το αντικείμενο που χρησιμοποιεί μέσα σε ένα μπάνιο. Πετσέτες χεριών, πετσέτες προσώπου αλλά και σώματος. Κυρίως αν δεν μένεις μόνη σου και έχεις οικογένεια, τότε καταλαβαίνεις πως επικρατεί ένας πανικός από τις πολλές που έχεις και δεν ξέρεις που να τις κρεμάσεις.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε στα ΙΚΕΑ το αντικείμενο που θα σε «σώσει». Στο κατάστημα τους θα βρεις την έξυπνη βάση για πετσέτες. Μπορείς να τις κρεμάσεις όλες, ενώ μπορείς να το μετακινήσεις και σε όποιο σημείο του μπάνιο σου θέλεις εσύ.

VILTO βάση για πετσέτες - € 39,99

IKEA μπάνιο

TAGS