Θα μοιάζει με αρχοντικό η κουζίνα σου με αυτό το ΙΚΕΑ τραπέζι - Σε έκπτωση με 109 ευρώ κάτω

Ουρές στα ταμία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα μοιάζει με αρχοντικό η κουζίνα σου με αυτό το ΙΚΕΑ τραπέζι - Σε έκπτωση με 109 ευρώ κάτω

Αν θες η κουζίνα σου να μοιάζει με αρχοντικό άλλης εποχής τα ΙΚΕΑ με αυτό το τραπέζι το κάνουν πράξη! Είναι σε έκπτωση με 109 ευρώ κάτω και πουλάει σαν τρελό! Λογικό μας φαίνεται γιατί είναι υπέροχο και διαχρονικό. Δες το και θα συμφωνήσεις....

Σίγουρα το νέο trend στην διακόσμηση είναι τα έπιπλα με διαφάνειες, αλλά πάντα το κλασικό είναι και διαχρονικό! Αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ κάνει και για την τραπεζαρία, και για την κουζίνα σου και είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις! Ειδικά τώρα που βγήκε σε έκπτωση, δεν προλαβαίνουν να το πουλούν μιας και ταιριάζει σε όλα τα στιλ σπιτιού.

Είτε είσαι του μοντέρνου, είτε αγαπάς το πιο σκανδιναβικό, με το συγκεκριμένο τραπέζι ΙΚΕΑ καθάρισες αφού και σε έκπτωση θα το βρεις, και θα βγάλει τα λεφτά του! Άλλωστε τα συγκεκριμένα έπιπλα είναι φοβερά ποιοτικά και κρατάνε χρόνια... Αν πάλι θες τραπέζι σε γκραντε, δες αυτό με την διαφάνεια, έχουν μείνει λίγα κομμάτια...

Ιδού το ΙΚΕΑ τραπέζι που κάνει την κουζίνα σου σαν αρχοντικό που έχει τώρα 439,14 € από 548,94 €

ΙΚΕΑ αρχοντικό τραπέζι

Βρες το εδώ

Πως να συντηρήσεις σωστά το ΙΚΕΑ τραπέζι σου - Κάνε την κουζίνα σου αρχοντικό για παραπάνω καιρό

Το παραδοσιακό μελισσοκέρι είναι ιδανικό για να θρέψεις τα ξύλινα έπιπλα -ειδικά όταν πρόκειται για παλιά κομμάτια- και να τους χαρίσεις μοναδική λάμψη και καθαριότητα. Επιπλέον μυρίζει υπέροχα. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα και τρίψε το ξύλο με ένα μαλακό πανί, ακολουθώντας τα νερά του.

Αν τα έπιπλά σου είναι πιο καινούργια, γυάλισέ τα με μελισσοκέρι δύο φορές την πρώτη εβδομάδα και μετά πέρνα ένα ειδικό προστατευτικό λάδι μία φορά τον χρόνο, ενώ δεν βλάπτει ένα περασματάκι με δέρμα μία φορά το μήνα. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην ξεχνάς ένα καθημερινά ξεσκόνισμα, με ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία όπου μαζεύεται η σκόνη, όπως, για παράδειγμα, στα σκαλίσματα.

Τα ξύλινα έπιπλα διαρκούν περισσότερο σε χώρους που δεν είναι υπερβολικά ζεστοί ή ξηροί. Απέφυγε να τα τοποθετήσεις κοντά σε καλοριφέρ ή παράθυρο ή σε άλλη πηγή θερμότητας. Φρόντισε επίσης, να κρατάς την ατμόσφαιρα υγρή, τοποθετώντας στον χώρο βάζα με φρέσκα λουλούδια ή γαβάθες με νερό.

TAGS