Είναι όνειρο το σαλόνι της Τατιάνας Στεφανίδου - Όλο μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες

Θα το ζήλευαν όλες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι όνειρο το σαλόνι της Τατιάνας Στεφανίδου - Όλο μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες

Είδαμε το σαλόνι στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως είναι ένα όνειρο! Όλος ο χώρος είναι μπεζ, αυτό που κάνει ωστόσο τη διαφορά είναι οι μπεζ λεπτομέρειες που δίνουν άλλο αέρα στο σαλόνι!

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού είναι ένα κι ένα, το σαλόνι όμως είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει περάσει αρκετές ώρες και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στη διακόσμηση και το design του σπιτιού, κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται μέσω του προσωπικού της Instagram.

Στο μεταξύ ρίξτε μια ματιά στο ροζ δωμάτιο που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Σε ένα πρόσφατο instastory λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε ένα χώρο από το σαλόνι της, και συγκεκριμένα την τραπεζαρία της, και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Οι μπεζ τοίχοι και οι χρυσές λεπτομέρειες έδιναν μία αίγλη στο χώρο που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα!

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το δωμάτιο μέσα από το σπίτι της μοιάζει να βγήκε από παλάτι! Θα το ζηλέψεις!

Αυτό το δωμάτιο μέσα από το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου θα το ζηλέψεις, αφού μοιάζει σα να βγήκε από παλάτι!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ φημίζεται για το καλό της γούστο τόσο σε εμφανίσεις που επιλέγει να κάνει όσο και για την διακόσμηση!

Η Τατιάνα Στεφανίδου αν και πολύ απασχολημένη με την επαγγελματική της καθημερινότητα βρίσκει πάντα χρόνο για το σπίτι και την οικογένειά της και φυσικά την επιμέλεια της διακόσμησης του χώρου όπου ζει με τον σύζυγο και τα παιδιά της δε θα μπορούσε να φροντίσει κανένας άλλος πέρα από την ίδια.

Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της όπου ποζάρει πάνω στον καναπέ της και τολμούμε να ομολογήσουμε ότι το ζηλέψαμε λίγο. Επίσης, έχει και ένα άλλο δωμάτιο που είναι όλο λευκό και καφέ!

Φαίνεται ότι ο χώρος είναι τεραστίων διαστάσεων, ενώ τα χρώματα που έχει επιλέξει είναι τόσο αρμονικά που μοιάζει με ένα δωμάτιο που έχει βγει από παραμύθι ή από κάποιο παλάτι!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: