Θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου αυτή η πολυθρόνα των ΙΚΕΑ

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου αυτή η πολυθρόνα των ΙΚΕΑ

Αν ψάχνεις και εσύ τρόπο για να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου εύκολα και γρήγορα, τότε αυτή η πολυθρόνα των ΙΚΕΑ είναι αυτό που ψάχνεις. Μάλιστα, βρίσκεται σε τιμή ευκαιρίας και μπορείς να την αγοράσεις και διαδικτυακά.

Το σαλόνι είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι σου, αφού εκεί περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί με την οικογένεια σου, είτε μόνο χαλαρώνοντας από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Για το λόγο αυτό πρέπει να έχει την κατάλληλη διακόσμηση.

Αν είσαι από εκείνους που λατρεύουν την ανακαίνιση του σαλονιού τους, τότε σου έχω το κατάλληλο έπιπλο που θα αλλάξει όλο το σαλόνι σου. Τώρα που βρισκόμαστε ωστόσο σε αυτοπεριορισμό,μπορείς να τον αγοράσεις διαδικτυακά.

Αυτή είναι η πολυθρόνα από τα ΙΚΕΑ που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου

ΙΚΕΑ πολυθρόνα

Κάνε την δικιά σου εδώ και άλλαξε το σαλόνι σου με έναν σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο που θα σε ευχαριστήσει.

Διαστάσεις Προϊόντος

  • Πλάτος: 67 cm
  • Βάθος: 85 cm
  • Ύψος: 96 cm
  • Πλάτος καθίσματος: 55 cm
  • Βάθος καθίσματος: 50 cm
  • Ύψος καθίσματος: 37 cm

Αν επίσης θέλεις να συνδυάσεις την πολυθρόνα αυτή με έναν καναπέ σε διαφορετικό χρώμα για να δώσεις έναν άλλο τόνο στο σαλόνι σου, και μια αντίθεση, τότε σου προτείνω να αγοράσεις αυτό τον διθέσιο καναπέ που βρίσκεται σε προσφορά σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Είναι μπλε και είναι για δύο άτομα, ενώ έχει κάλυμμα για εσένα που θες ευκολία στην καθαριότητα του σπιτιού σου! Το κάλυμμα έχει φερμουάρ και έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να το αλλάξεις αν θες για να το πλύνεις.

TAGS