Άλλαξε το σαλόνι σου με τα IKEA - Αυτός ο καναπές είναι όνειρο

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Άλλαξε το σαλόνι σου με τα IKEA - Αυτός ο καναπές είναι όνειρο

Κάθεσαι σπίτι και σκέφτεσαι πως πρέπει να κάνεις μια ανανέωση στον χώρο σου; Μην ανησυχείς γιατί για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Μπορείς τώρα να αλλάξεις το σαλόνι σου με τα IKEA και αυτόν τον καναπέ - όνειρο.

Είναι μπεζ και είναι για δύο άτομα, ενώ έχει κάλυμμα για εσένα που θες ευκολία στην καθαριότητα του σπιτιού σου! Το κάλυμμα έχει φερμουάρ και έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να το αλλάξεις αν θες για να το πλύνεις.

Μια ιδανική λύση για μικρότερους χώρους, αλλά και φοιτητικά σπίτια! Μάλιστα ο συγκεκριμένος καναπές θα ταίριαζε ωραία και σε υπνοδωμάτιο, αλλά και σε χώρο γραφείου. Όπως είπαμε τα ΙΚΕΑ έχουν προσφορές για τις online αγορές και μπορείς να βρεις διάφορα πράγματα για να ομορφύνεις τον χώρο σου, αλλά φυσικά και όλα τα έπιπλα που θα χρειαστείς για να επιπλώσεις το σπίτι σου! Αν θέλεις να κάνεις και μια ανανέωση στην κουζίνα σου πρέπει σίγουρα να δεις αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι υπέροχο και είναι σε έκπτωση.

Ο διθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ που είναι όνειρο για το σαλόνι σου

KIVIKδιθέσιος καναπές

791.943.97

€ 399,00

IKEA καναπές

Μπορείς να τον βρεις κατευθείαν εδώ.

Όπως θα είδες και στην εικόνα το χρώμα του είναι μπεζ της άμμου, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να συνδυαστεί με διάφορα χρώματα, τόσο γήινα, όσο και πιο έντονα. Ανάλογα με τα μαξιλάρια κιόλας που θα διαλέξεις μπορείς να τον κάνεις ότι θες.

Διαστάσεις Προϊόντος

  • Πλάτος: 190 cm
  • Βάθος: 95 cm
  • Ύψος: 83 cm
  • Πλάτος καθίσματος: 140 cm
  • Βάθος καθίσματος: 60 cm
  • Ύψος καθίσματος: 45 cm
TAGS