Δούλεψε από το σπίτι με την πιο άνετη καρέκλα γραφείου από τα IKEA

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούλεψε από το σπίτι με την πιο άνετη καρέκλα γραφείου από τα IKEA

Αν είσαι κι εσύ από τα άτομα που έχουν αφήσει το γραφείο και κάνουν όλη τη δουλειά τους από το σπίτι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή την καρέκλα που βρήκαμε στο online κατάστημα του IKEA και θα σε βολέψει πάρα πολύ!

Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και για πρώτη φορά έχουμε όλοι αναγκαστεί να περάσουμε πολλές ώρες στο σπίτι, ακόμα και να δουλέψουμε από το σπίτι.

Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως δε χρειάζεται να έχεις μεγάλη άνεση και να φροντίσεις να διαμορφώσεις το χώρο σου κατάλληλα για να είσαι όσο πιο συγκεντρωμένος γίνεται προκειμένου να δουλέψεις σωστά και μεθοδικά.

Τα IKEA για ακόμη μία φορά σου έχουν τη λύση και δεν είναι άλλη από την πιο άνετη καρέκλα γραφείου, στην οποία μπορείς να βγάλεις τη βάρδιά σου χωρίς να πιαστείς, ενώ παράλληλα μπορείς να κάτσεις αναπαυτικά κατά τη διάρκεια ενός meeting!

Μιας και θα μπεις στο online store του IKEA, ρίξε μια ματιά και σε αυτόν τον καναπέ που βρήκαμε και θα σου αλλάξει όλο το σαλόνι.

Μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

καρέκλα ikea

Κοστίζει 279€ και θα τη βρεις εδώ.

Μαζί με την καρέκλα πάρε και το απόλυτο γραφείο που βρήκαμε στα IKEA

Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις ολική ανακαίνιση του χώρου σου λόγω των νέων συνθηκών, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδυάσεις την αγορά της καρέκλας που σου προτείναμε με ένα γραφείο.

Ευρύχωρο και μεγάλο για να χωράει πάνω τον υπολογιστή σου και όσα έγγραφα χρειάζεσαι, αυτό το γραφείο είναι ό,τι πρέπει για να σε βοηθήσει να δουλέψεις με μεγάλη άνεση από το σπίτι σου.

Κάνε μία βόλτα στο online store του IKEA και θα μας θυμηθείς.

γραφείο IKEA

Κοστίζει 229€ και θα το βρεις εδώ.

TAGS