Σε προσφορά η πιο τέλεια παπλωματοθήκη των ΙΚΕΑ - Θα την κοιτάνε όλοι καλά καλά

Λες και βγήκε από παραμύθι!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σε προσφορά η πιο τέλεια παπλωματοθήκη των ΙΚΕΑ - Θα την κοιτάνε όλοι καλά καλά

Αυτές οι μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας αλλά και όλου του πλανήτη. Για αυτό το λόγο και μένουμε όλοι σπίτι. Έλα όμως που βαριέσαι όλη την ώρα να κάθεσαι. Λοιπόν, σου βρήκαμε την πιο τέλεια παπλωματοθήκη των ΙΚΕΑ που βρίσκεται σε προσφορά! Θα την κοιτάνε όλοι καλά καλά γιατί είναι λες και βγήκε από παραμύθι.

Αν θες να αλλάξεις λίγο τον χώρο σου, ειδικά τώρα που είσαι σπίτι μπορείς να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη παπλωματοθήκη που έρχεται μαζί με δυο μαξιλάρια. Θα σου ανεβάσει την διάθεση στο λεπτό.

Αν δεν μας πιστεύεις, ρίξε και εσύ μια ματιά στο ουράνιο τόξο των χρωμάτων που φαίνεται στην παπλωματοθήκη και θα κάνει το δωμάτιό σου να φαίνεται λες και βρίσκεσαι σε άλλο γαλαξία.

Επίσης, αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου. Θα σταματήσει η ταλαιπωρία σας και θα βρίσκεται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα ότι θέλετε να πιάσετε από τα ράφια που δεν φτάνουμε.

PIPSTAKRA

παπλωματοθήκη και 2 μαξιλαροθήκες

€ 34,99

ΙΚΕΑ παπλωματοθήκη

Θα το βρεις εδώ.

Διαστάσεις Προϊόντος

  • Μήκος καλύμματος παπλώματος: 220 cm
  • Πλάτος καλύμματος παπλώματος: 240 cm
  • Μήκος μαξιλαροθήκης: 50 cm
  • Πλάτος μαξιλαροθήκης: 60 cm

Μυστικά εκτός της τέλειας παπλωματιθήκης από τα ΙΚΕΑ που θα βοηθήσουν στην ανανέωση του δωματίου σου

  • «Ανακυκλώστε» τα αντικείμενα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε καινούργια πράγματα για να κάνετε αλλαγές. Μπορείτε να «ανακυκλώσετε» τα ήδη υπάρχοντα, δηλαδή να μεταφέρετε πράγματα από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Για παράδειγμα, το διακοσμητικό αντικείμενο που έχετε πάνω στο καλοριφέρ του υπνοδωματίου, μπορεί να έχει τελείως διαφορετική αίσθηση αν το βάλετε στο καθιστικό σας.
  • Βάλτε φυτά.Ο καλύτερος και ο γρηγορότερος τρόπος για να «ζωντανέψετε» το δωμάτιό σας. Είναι οικονομικά και έχετε άπειρες επιλογές. Ακούγεται απλό, αλλά τα φυτά μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν ένα χώρο δίνοντας χρώμα και νέο αέρα.
  • Βάλτε βιβλία σε κοινή θέα.Τα βιβλία είναι από μόνα τους ένα πανέμορφο διακοσμητικό αντικείμενο. Μια στοίβα βιβλία σε ένα πρωτότυπο σημείο του καθιστικού σας θα δώσουν χρώμα και θα γεμίσουν τον χώρο χωρίς περιττά έξοδα.
  • Αλλάξτε τη διάταξη των επίπλων.Μεταμορφώστε κυριολεκτικά τον χώρο σας, αλλάζοντας απλώς τη διάταξη των επίπλων. Αλλάξτε το σημείο του καναπέ σας, βάλτε αλλού το γραφείο σας, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Σύντομα θα έχετε ένα ολοκαίνουργιο καθιστικό με τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα.
TAGS