Φορητή ψησταριά σε τιμή σοκ στα ΙΚΕΑ

Ό,τι πρέπει για το μπαλκόνι σου

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φορητή ψησταριά σε τιμή σοκ στα ΙΚΕΑ

Φορητή ψησταριά σε τιμή σοκ στα ΙΚΕΑ που θα την αγοράσεις και θα την βάλεις στο μπαλκόνι σου, γιατί ο καιρός ανοίγει και θα την χρειαστείς σίγουρα για να ψήσεις στον χώρο σου και να φωνάξεις ακόμα και τους φίλους σου.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει θέλεις και εσύ να βγεις στο μπαλκόνι σου. Γι αυτό ήρθε η ώρα να κάνεις και μια μικρή ανανέωση στο χώρο σου και να βρεις πράγματα που θα τον αλλάξουν.

Εμείς βρήκαμε μια φορητή ψησταριά από τα ΙΚΕΑ που θα σου χρησιμεύσει είτε θέλεις να κάτσεις μόνος σου, είτε παρέα με τους φίλους σου και να ψήσετε και να φάτε στο μπαλκόνι. Εύκολη και πολύ οικονομική πρέπει σίγουρα να την αποκτήσεις.Αν θέλεις να κάνεις και μια ανανέωση στην κουζίνα σου πρέπει σίγουρα να δεις αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι υπέροχο και είναι σε έκπτωση.

KORPON

φορητή ψησταριά για κάρβουνα

€ 29,99

ΙΚΕΑ ψησταριά τιμή

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου

Ο ανοιχτός καιρός σε κάνει να θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι, στο μπαλκόνι ή την αυλή. Για να γίνει ακόμη καλύτερο διακόσμησε αυτόν τον χώρο με κάθε δυνατό τρόπο. Οι παρακάτω ιδέες για τον εξωτερικό σου χώρο σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για το πως να διακοσμήσεις και τον δικό σου χώρο.

Ακόμη και ένα παγκάκι να προσθέσεις στο μπαλκόνι ή την αυλή σου θα δεις τον χώρο να αλλάζει ριζικά. Φρόντισε να προσθέσεις χρήσιμα έπιπλα όπως αναπαυτικά καθίσματα, μαξιλαράκια και διακοσμητικά ενώ μην παραλείψεις να επενδύσεις σε κάποιο τραπεζάκι αλλά και στον φωτισμό του χώρου.

  • Αντί για τον γωνιακό καναπέ που είδαμε πιο πάνω μπορείς να βάλεις ένα μικρό καθιστικό στον χώρο σου. Πρόσθεσε έναν διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ και δύο πολυθρόνες και τοποθέτησε τα στον χώρο όπως θέλεις.
  • Μπορείς να προσθέσεις επίσης ψηλά φυτά ή κάποια κουρτίνα στο μπαλκόνι ή την αυλή σου. Έτσι, θα κερδίσεις και σκιά για να μην σε χτυπάει ο ήλιος και περισσότερη ιδιωτικότητα από τυχόν περίεργους γείτονες.
  • Για σένα που είσαι φυσιολάτρης μπορείς πραγματικά να κάνεις μικρά θαύματα στην αυλή σου. Χρησιμοποίησε έναν κομμένο κορμό δέντρου σαν καθίσματα, αφού φυσικά το περιποιηθείς πρώτα.
  • Εάν τα χέρια σου πιάνουν μπορείς να φτιάξεις και ξύλινο τραπεζάκι ή ξύλινο καναπεδάκι. Έτσι, θα έχεις ανανεώσει τον εξωτερικό σου χώρο μόνος δίνοντας το προσωπικό σου στίγμα.
TAGS