ΙΚΕΑ: Σετ με ποτήρια κρασιού σε αδιανόητη τιμή - Έχει 6 τεμάχια

Τρέξε να τα προλάβεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΙΚΕΑ: Σετ με ποτήρια κρασιού σε αδιανόητη τιμή - Έχει 6 τεμάχια

Τα πάθεις πλάκα μόλις δεις την αδιανόητη τιμή σε αυτό το σετ με τα ποτήρια κρασιού που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των ΙΚΕΑ, αλλά και στο διαδικτυακό τους μαγαζί. Μέσα η συσκευασία έχει 6 τεμάχια, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά.

Κάθε νοικοκυρά θέλεις στο σπίτι της να έχει τεμάχια και όλοι θυμόμαστε πως έκανε η μαμά μας ή η γιαγιά μας όταν σπάγαμε κάποιο ποτήρι από την συλλογή τους. Τώρα μπορείς να κάνεις και εσύ τη δική σου συλλογή και να έχει ένα άψογο σετ για να σερβίρεις του καλεσμένους σου.

Συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει 6 ψηλά ποτήρια κρασιού τα οποία περιέχουν κάδμιο ή μόλυβδο στο υλικό που είναι φτιαγμένα. Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πρέπει να ελέγξτε για τον κανονισμό ανακύκλωσης στην περιοχή σας, όπως επίσης και εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

Ποτήρι λευκού κρασιού, 6 τεμ. - 4,49 €

ΙΚΕΑ σετ ποτήρια κρασιού

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Ύψος: 18 cm
  • Όγκος: 25 cl
  • Ποσότητα συσκευασίας: 6 τεμ

Ωστόσο, στα ΙΚΕΑ σε απίστευτα χαμηλή τιμή θα βρεις και σετ μαγειρικών σκευών. Είναι αντικολλητικά και για όλες τις νοικοκυρές θα φανούν πολύ χρήσιμα.

Δείτε πως να κάνετε σαν καινούρια τα ποτήρια του κρασιού σας που είναι σε από τα ΙΚΕΑ αν θαμπώσουν

Τα θαμπά ποτήρια οφείλονται κυρίως σε δύο λόγους, το σκληρό νερό και το χάραγμα. Το σκληρό νερό περιέχει μεγάλη ποσότητα αλάτων, τα οποία παραμένουν επάνω στα ποτήρια δημιουργώντας ένα λεπτό στρώμα. Το στρώμα αυτό δεν απομακρύνεται κατά το πλύσιμο γιατί το σκληρό νερό δεν αφήνει το σαπούνι να αφρίσει και έτσι τα ποτήρια παραμένουν θαμπά.

Το χάραγμα συμβαίνει όταν τμήματα του γυάλινου ποτηριού έχουν φθαρεί εξαιτίας της τακτικής χρήσης και των πλυσιμάτων. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λύση γιατί το θάμπωμα των ποτηριών οφείλεται στη φυσιολογική φθορά.

Μέθοδος 1: Με οδοντόκρεμα

Απλώστε την οδοντόκρεμα μέσα και έξω από το ποτήρι. Χρησιμοποιήστε την απλή, λευκή οδοντόκρεμα που δεν περιέχει χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Στη συνέχεια με μια παλιά καθαρή οδοντόβουρτσα τρίψτε για να την απομακρύνετε.

Μέθοδος 2: Με λευκό ξύδι

1Γεμίστε ένα μπολ με λευκό ξύδι και βυθίστε τα ποτήρια μέσα σε αυτό. Αφήστε τα για λίγο και βγάλτε τα. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, τα ποτήρια σας θα λάμπουν.

TAGS