Αυτός ο πίνακας από τα IKEA κάνει θραύση - Κάνουν ουρές για τον αποκτήσουν

Εσύ θα τον κάνεις δικό σου;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτός ο πίνακας από τα IKEA κάνει θραύση - Κάνουν ουρές για τον αποκτήσουν

Αυτός ο πίνακας από τα IKEA κάνει θραύση και όχι άδικα! Μόλις τον δεις θα καταλάβεις γιατί όλοι έχουν τρελαθεί μαζί του και θα πάθεις πλάκα! Κάνουν ουρές για τον αποκτήσουν και σίγουρα θα τον αγαπήσεις και εσύ.

Ένας πίνακας είναι πάντα απαραίτητος για ένα σαλόνι, μιας και γεμίζει το χώρο και δίνει μία άποψη! Πόσο μάλλον όταν ο πίνακας βρίσκεται σε τιμή ευκαιρίας!

Τα ΙΚΕΑ φροντίζουν για μία ακόμη φορά και φέρνουν στο σπίτι μας τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης, στις πιο χαμηλές τιμές! Έτσι αυτός ο πίνακας θα πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί στο σαλόνι κάθε νοικοκυράς και να του δώσει έναν πιο urban αέρα. Επίσης, αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου. Αν θες να σταματήσει η ταλαιπωρία σου και να βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα ότι θες να πιάσεις από τα ράφια που δεν φτάνεις, τότε σου έχουμε λύση.

Αν λοιπόν είσαι από τα άτομα που ψάχνουν τρόπους για να αλλάξουν εύκολα και γρήγορα τον χώρο τους, τότε δεν έχεις παρά να τον δεις και να τον κάνεις δικό σου εδώ.

ασπρόμαυρος πίνακας adventure IKEA

Ουρές σχηματίζονται εκτός από τον πίνακα και για αυτό το γραφείο με ραφιέρες στα IKEA

Δώστε προσοχή, γιατί βρήκαμε σε απίθανη τιμή γραφείο με ραφιέρες στα IKEA! Πουλάει σαν τρελό και σίγουρα θα σε βοηθήσει αυτές τις μέρες που βρίσκεσαι σπίτι.

Τώρα που σχεδόν όλοι όσοι κάνουμε δουλειά γραφείου θα εργαζόμαστε για αρκετό καιρό όπως φαίνεται από το σπίτι, είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα υπέροχο γραφείο από τα ΙΚΕΑ που μάλιστα βρίσκεται και σε τιμή ευκαιρίας.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς είναι μοναδικό κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα το λατρέψουν ακόμη και τα μικρά σου, (αν έχεις).

MICKE

γραφείο

€ 119,99

άσπρο γραφείο ραφιέρες IKEA

Θα το βρεις εδώ.

Διαστάσεις Προϊόντος

  • Πλάτος: 105 cm
  • Βάθος: 50 cm
  • Ύψος: 140 cm
TAGS