Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει αγνώριστο το σαλόνι σου - Μόνο 75 ευρώ

Θα αλλάξει τελείως τον χώρο σου

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει αγνώριστο το σαλόνι σου - Μόνο 75 ευρώ

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει αγνώριστο το σαλόνι σου με μόνο 75 ευρώ. Θα το θέλεις τώρα, καθώς θα αλλάξει ο χώρος σου και θα δείχνει σαν καινούργιος με την προσθήκη μόνο αυτής της μικρής πινελιάς.

Τα έπιπλα στο σαλόνι σου, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μπορούν να δώσουν άλλο αέρα στο χώρο με την προσθήκη μιας τόσο μικρής πινελιάς.

Έπιπλα όπως αυτά, μπορούν να δώσουν άλλο αέρα στο χώρο σου και να τον ανανεώσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το έπιπλο θα σε βοηθήσει με την τηλεόραση σου και θα μπορείς να τακτοποιήσεις πάνω του διάφορα πράγματα.

Κοστίζει μόνο 75 ευρώ και θα δεις μεγάλη διαφορά στον χώρο σου. Είναι μαύρο, μικρό, και άνετο ωστόσο θα μπορείς να τακτοποιήσεις πάνω του πολλά πράγματα, ουρές ωστόσο κάνουν και για αυτό τον καναπέ. Θα ταιριάξει άψογα με το έπιπλο σας.

VITTSJO

έπιπλο TV

ΙΚΕΑ έπιπλο μαύρο σαλόνι

€ 59,99

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το σαλόνι σου

  • Χρώμα. Δεν χρειάζεται να βάψετε όλο το δωμάτιο. Επιλέξτε έναν τοίχο ή μία εσοχή και αναδείξτε τα με χρώματα ή μοτίβα που θα δώσουν ενδιαφέρον μέσα στο χώρο. Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα που να ταιριάζει με τα έπιπλα που ήδη έχετε, και όταν λέμε ταιριάζει δεν εννοούμε να είναι το ίδιο χρώμα με τον καναπέ σας. Δημιουργείστε κομψές αντιθέσεις, όπως καφέ καναπές με μπλε-γκρι, κίτρινο, πράσινο ή γαλάζιο. Αν ο καναπές σας είναι γκρι, ταιριάξτε τον με ροζ, κίτρινο ή πράσινο.
  • Βάψτε ένα κομμάτι τοίχου Σας έχει περισσέψει χρώμα ή δεν θέλετε να διαθέσετε χρήματα για ολόκληρο λίτρο χρώματος. Δείτε φανταστική ιδέα για καθιστικό με στιλ! Πάρτε χαρτοταινία και βάψτε μόνο ένα μέρος του τοίχου - όχι όλο.
  • Βάψτε τον τοίχο ακανόνιστα – κάντε εύκολα σχήματα Πάρτε χαρτοταινία και κάντε ζιγκ-ζαγκ. Έπειτα βάψτε με ένα έντονο χρώμα την κάτω πλευρά. Δείτε πόσο ενδιαφέρον αποκτάει ο τοίχος με λίγο χρώμα και φαντασία. Τέλος, κάντε την ανατροπή βάφοντας ένα παλιό έπιπλο σε έντονο χρώμα.
TAGS