Συγκλονιστική η κόκκινη ομπρέλα ήλιου των ΙΚΕΑ - Είναι εξωφρενικά οικονομική

Θα σε κοιτάνε όλοι στην παραλία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Συγκλονιστική η κόκκινη ομπρέλα ήλιου των ΙΚΕΑ - Είναι εξωφρενικά οικονομική

Ξεκίνησες τις εξορμήσεις σου στην παραλία και δεν θες να σε κάψει ο ήλιος; Στα ΙΚΕΑ σου βρήκαμε την πιο συγκλονιστική κόκκινη ομπρέλα και είναι εξωφρενικά οικονομική αφού κοστίζει μόνο 7,99€!

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ φημίζονται για τα άκρως οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα τους οπότε μην διστάσεις να εμπιστευτείς άμεσα το πιο κοντινό της περιοχής σου και να αναζητήσεις την ομπρέλα που θα βρεις παρακάτω. Μπορείς να την πάρεις και για την παραλία αλλά και για την αυλή του σπιτιού σου!

Το μόνο σίγουρο είναι πως με το χρώμα της θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Αυτή είναι η συγκλονιστική κόκκινη ομπρέλα ήλιου των ΙΚΕΑ

Κόκκινη ομπρέλα ήλιο ΙΚΕΑ

Τι πρέπει να προσέχεις όταν πας να αγοράσεις ομπρέλα ήλιου

Κριτήριο 1ο: Καλή ποιότητα κατασκευής – αντιανεμική

Επειδή στα Ελληνικά νησιά ο δυνατός αέρας δεν είναι και το σπανιότερο φαινόμενο, η ομπρέλα θαλάσσης που θ’ αγοράσεις θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας με γερές ακτίνες κι αντιανεμικά χαρακτηριστικά ώστε να μη βρεθείς στη δυσάρεστη θέση στον πρώτο κάπως πιο δυνατό αέρα που θα συναντήσεις να δεις την ομπρέλα σου να διπλώνει. Γιατί στην περίπτωση αυτή, αντί ν’ απολαμβάνεις το μπάνιο σου θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να περνάς την ώρα σου στην παραλία προσπαθώντας να φέρεις την ομπρέλα στα ίσια της.

Κριτήριο 2ο: η ομπρέλα πρέπει να είναι ελαφριά και ν’ ανοιγοκλείνει πανεύκολα

Σκέψου λίγο την εικόνα – ιδιαίτερα εάν είσαι οικογενειάρχης. Έχεις να κουβαλήσεις στην παραλία όλα τα απαραίτητα για την εξόρμηση της οικογένειας στη θάλασσα (ψάθες, παιχνίδια, φαγητό, νερό, κ.ο.κ.) και παράλληλα και μια ασήκωτη ομπρέλα που θα σε κάνει να νοιώθεις περίπου σαν τον Πύρο Δήμα… Δεν είναι κι ότι καλύτερο, ε; Για αυτό λοιπόν και παρότι οι σιδερένιες ομπρέλες είναι συνήθως εξαιρετικής αντοχής, είναι προτιμότερες αυτές από αλουμίνιο που είναι πολύ ελαφρότερες κι άρα μεταφέρονται πολύ ευκολότερα ενώ παράλληλα δε εμφανίζουν μακροχρόνια και σημάδια σκουριάς. Και βέβαια εξυπακούεται ότι η όποια ομπρέλα αγοράσεις θα πρέπει να έχει ένα τέτοιο μηχανισμό που θα κάνει το άνοιγμα – κλείσιμο παιχνιδάκι.

TAGS