Σκελετός κρεβατιού στα ΙΚΕΑ με 99 ευρώ

Απίστευτη τιμή! Τρέξε να την προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκελετός κρεβατιού στα ΙΚΕΑ με 99 ευρώ

Θα πάθεις πλάκα με αυτή την προσφορά των ΙΚΕΑ που θα βρεις τόσο στο online store τους, όσο και στα καταστήματα τους. Πρόκειται για ένα ψηλό σκελετό κρεβατιού, του οποίου η τιμή έχει πέσει στα 99 €.

Αν θέλεις να μετακομίσεις στο δικό σου σπίτι ή από Σεπτέμβρη θα περάσεις σε κάποια σχολή και θα νοικιάσεις το δικό σου διαμέρισμα, τότε αυτή η αγορά θα είναι η καλύτερη που θα κάνεις.

Να σημειώσουμε πως οι τάβλες, το στρώμα και τα λευκά είδη πωλούνται χωριστά. Μπορείς επίσης, να συμπληρώσεις 2 ή 4 κουτιά MALM για το κρεβάτι, ώστε να δημιουργήσεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Αυτός είναι ο σκελετός κρεβατιού των ΙΚΕΑ

Σκελετός κρεβατιού, ψηλός - 99,00 € από 139 € που ήταν η αρχική του τιμή

Σκελετός κρεβατιού ΙΚΕΑ

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Μήκος: 209 cm
  • Πλάτος: 135 cm
  • Ύψος υποποδίου: 38 cm
  • Ύψος κεφαλαριού: 100 cm
  • Μήκος στρώματος: 200 cm
  • Πλάτος στρώματος: 120 cm

Αν αγοράσεις το κρεβάτι, ωστόσο θέλεις να φτιάξεις και όλη τη διακόσμηση του δωματίου σου, τότε αυτό το έπιπλο θα ανανεώσει τον χώρο σου.

ΙΚΕΑ: Με αυτά τα 3 οικονομικά κρεβάτια θα νομίζεις ότι κοιμάσαι στον παράδεισο! Κοστίζουν κάτω από 1.000 ευρώ!

Θες να κάνεις ένα ύπνο... παραδεισένιο, αλλά το κρεβάτι σου έχει... αφήσει χρόνους; Στα καταστήματα ΙΚΕΑ θα βρεις 3 συγκεκριμένα που θα σε κάνουν να κοιμάσαι σαν πριγκίπισσα και, μάλιστα, είναι οικονομικά αφού κοστίζουν λιγότερο από 1.000 ευρώ!

Το κρεβάτι, είναι ένα από τα πιο ιερά πράγματα στην ζωή μας! Είναι εκείνο που θα ξαπλώσεις να κοιμηθείς μετά από μια κουραστική μέρα, που θα κάτσεις με φίλες ή το αγόρι σου να χαλαρώσεις, που γενικά θα γύρεις το κορμί σου και θα ηρεμήσεις από το οτιδήποτε!

Γι αυτό η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε, εσένα, 3 κρεβάτια από τα καταστήματα ΙΚΕΑ που θα σου κάνουν την ζωή πιο... ονειρεμένη.

LAUVIK/BURFJORD

IKEA κρεβάτι

ESPEVAR

ΙΚΕΑ υπνοδωμάτιο

DELAKTIG

ΙΚΕΑ οικονομικά προϊόντα

TAGS